İ.Y Marsilya 0 Galatasaray 0

Deniz Eymen Yaz

Hectopat
Katılım
18 Haziran 2021
Mesajlar
1.235
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Fenerbahçe olympiakos maçında ilk yarı sonunda Rossi ile gol kaçırmıştı. Bu maçta Kerem ile ilk yarı son dakikalarında içeriye 1-0 önde girebilirdi Galatasaray. Yaşanan gerginlikler ne kadar güzel yabancı madde kontrolü yapıldığını kanıtlıyor.
 
Benim merak ettiğim şey şu: Güvenlikler stada gelen taraftarların yabancı maddesi olup olmadığını kontrol etmıyorlar mı?

Hangi birini kontrol edecekler ki? Zamaninda maca giderken bozuk paralari ayakkabinin icine doldurup giriyordum. Kimse kontrol etmiyordu.

Adamlar ekmek arasina bicak koyup geciriyorlar. Bunlar ne ki?
 
Hakeme, taraftara ve Marsilya'ya karşı beraberlik alıyorsak çok mükemmel bir takımız demektir. Bizim için çok önemli bir puan.
 
Fenerliyim kötü oynadık kaybettik. Galatsaray'ı izlerken şu kerem ilk yarıda ki şutu gol olsa süper olurdu. Marsilya'yı elimizden kaçırdık. Özellikle ilk 30 dakika boyunca oyuna biz hükmettik. 15 dakika marsilya yüklendi cengizin şutu var. Muslera harika çıkardı. İkinci yarı tempo yükseldi. Penaltı zaten penaltı değil. Bence babel oyuna geç girdi. Çok güçlü forvet diagne öyle. Dediğim gibi elimizden Marsilya'yı kaçırdık. İnşallah Galatasaray bence 2 maçta lokomotiv yenecek bu grubun adını koyacak.
 
Ben bugün Galatasaray'ı izlerken keyif aldım yani Süper Lig'e göre falan bayağı iyi geldi bugünkü maç. Fenerin kazanmasını da çok istedim ama üzdü. Yani Fenerbahçe yenilebilir herkes yeniliyor ama Fenerbahçe yani oynadığı Oyun'dan daha iyi bir takım kesinlikle. Ama bence bir iki oyuncunun daha takımdan gönderilmesi lazim gibi devre arası. Fenerli değilim yani son 2-3 maçına göre değerlendirdim, fenerli takip eden arkadaşlar daha iyi bilir. Beşiktaş için bir şey diyemiyorum eksikleri vardı ona rağmen iyi dayandı yani. Bundan sonraki maçlardan her takımın puan alması lazım artık.
 

Geri
Yukarı