iPad 6. nesil maksimum kaç Watt ile şarj edilebilir?

  • Konuyu başlatan Astiva
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 2.610
Katılım
19 Temmuz 2018
Mesajlar
13.006
Makaleler
9
Çözümler
1.064
Yer
Ankara 💻
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 15-FA0007NT = CPU: i5 12500H GPU: 3050 Ti 4GB VRAM, SSD: 512GB PCIe 4.0, RAM: 2x8GB DDR4 3200MHz OS: Windows 11 Pro

Macbook Air M1 = CPU + GPU: Apple M1, SSD: 256GB, RAM: 8GB
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Joker
Başlıkta da belirttiğim gibi 6. nesil bir iPad var fakat şarj aleti 10W malum iPad bataryaları büyük ve 10W ile şarj süresi çokta kısa olmuyor bunu maksimum kac W ile şarj edebilirim ona göre bir şarj adaptörü alacağıma siz ne önerirsiniz? Gidip 27W'lik alsam boşa da gitsin istemiyorum bunun maksimumu 12W falan ise yeni adaptör almam ama fazlasını alabiliyor ise 18, 20 vb. yeni adaptör alacağım.
 
Başlıkta da belirttiğim gibi 6. nesil bir iPad var fakat şarj aleti 10W malum iPad bataryaları büyük ve 10W ile şarj süresi çok da kısa olmuyor bunu maksimum kac W ile şarj edebilirim ona göre bir şarj adaptörü alacağıma siz ne önerirsiniz? Gidip 27W'lik alsam boşa da gitsin istemiyorum bunun maksimumu 12W falan ise yeni adaptör almam ama fazlasını alabiliyor ise 18, 20 vb. yeni adaptör alacağım.

12W maksimum destekliyor. O yüzden 12W'dan fazla almak gereksiz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı