CS:GO'da mouse takılıyor

Berkantuzelll

Centipat
Katılım
3 Mayıs 2020
Mesajlar
127
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Web Tasarım/Teknik Servis/Bilişim Mezunu
Merhaba arkadaşlar,
CS:GO'da çok garip bir sorunla karşı karşıyayım, uzaktaki adama spray attığım zaman bir sorun yok, fakat yakındaki adama spray attığım zaman mouse tutukluk yapıyor.
Dipnot: Uzakta olduğu zaman ne kadar sıkarsam sıkayım hiç tutukluk yapmıyor sadece adamla dip dibeyken böyle.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mouse tutukluk yapıyor derken neyi tutukluk yapıyor ?

Ayarlarınızda "-high" komutu varsa onu kaldırmayı deneyin.
Bildiğiniz hocam sıkarken duruyor ve sadece yakında adam oldumu bu şekilde sıkmayı bırakıyor.
Evet hocam -high var kaldırdım, umarım düzelir.
Sorun devam etmekte çözüm önerisi olan var mı aceba ?
 
Son düzenleme:
Garip bir sorunmuş. Yakın ve uzak rakiplere sıkarken tuşun farklı noktalarına baskı uyguluyor olabilir misiniz? Eskiyen mouselarda switche uzak noktalardan algılama zayıflar genelde.
 
Garip bir sorunmuş. Yakın ve uzak rakiplere sıkarken tuşun farklı noktalarına baskı uyguluyor olabilir misiniz? Eskiyen mouselarda switche uzak noktalardan algılama zayıflar genelde.
Cidden garip, hayır malesef denedim fakat onunla alakası yok, rakip smoke içinde bile olsa yakınken ona hedef aldığım zaman takılıyor, yani açıkcası ne zaman ki yakın bi hedefle savaşa giriyorum o sıra spray atarken kendiliğinden duruyor, uzakta iken nasıl basarsam basayım sıfır takılma.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı