Xbox Game Pass (PC) nasıl bedava alınır?

BGSGP

Hectopat
Katılım
24 Ağustos 2021
Mesajlar
1.409
Makaleler
2
Çözümler
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Soru başlıkta. Crunchyroll olmadan nasıl bedava Xbox Game Pass alınır? Bu tarz önceden konu oluşturmuştum ama herkes Crunchyroll tavsiye ettiği için yeni konu açıyorum. Ben zaten Crunchyroll'dan Xbox Game Pass'ımı aldım. Ama okullar açıldığı için haftada iki kez PC oynayabiliyorun. Bu yüzden bu konuyu açıyorum.

Nasıl Crunchyroll'a bulaşmadan bedava Xbox Game Pass alınır?

Kredi kartı gerektirmeyen yöntem söylerseniz sevinirim ama olur da söyleyeceğiniz yöntem için kredi kartı gerekiyorsa yine de yazın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gidip Coca-Cola Lime alabilirsin onun dışında arkadaşından yararlanabilirsin. Başka türlü yok.
 
Soru başlıkta. Crunchyroll olmadan nasıl bedava Xbox Game Pass alınır? Bu tarz önceden konu oluşturmuştum ama herkes crunchyroll tavsiye ettiği için yeni konu açıyorum. Ben zaten crunchyroll'dan Xbox Game Pass'ımı aldım. Ama okullar açıldığı için haftada iki kez PC oynayabiliyorun. Bu yüzden bu konuyu açıyorum.

Nasıl crunchyroll'a bulaşmadan bedava Xbox Game Pass alınır?

Kredi kartı gerektirmeyen yöntem söylerseniz sevinirim ama olur da söyleyeceğiniz yöntem için kredi kartı gerekiyorsa yine de yazın.

İlk seferde para vererek al 30TL sonra bitmesine 3 gun kala iade et paran geri hesabina geliyor ben bu sekilde cok aldim hiç de para odemedim hala devam ediyor bu bug denemeni tavsiye ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı