Six Siege Opetator Edition vs. Valhalla vs. Cyberpunk 2077

Jan Valjan

Decapat
Katılım
7 Eylül 2021
Mesajlar
335
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Screenshot (10).png


Arkadaşlar benim Steam'de zaten R6 var. Fakat bu pakette karakter sayisi daha fazla ve 60 TL'lik kuponla 38 TL'ye denk geliyor. Sizce hangisi alinmali?
 
CP77 şansı hak ediyor derim. Son haliyle bile oynanışı oldukça keyifli kötü yanları çok konuşulsa da iyi yanları sayılmayacak kadar çok. Güzel ana hikaye, özgün ve bol yan görevler tatmin edecektir. İleride gelecek ücretsiz DLC'leri de eklersek iyi bir yatırım olur.

AC Valhalla bildiğimiz Valhalla her zaman indirimden toplanır.
 
Cyberpunk kesinlikle vereceğin parayı fazlasıyla hak edecektir. Son güncellemeler ile oyun baya bir toparladı, fakat yinede bir iki tane büyük güncellemeye ihtiyacı var gibi duruyor. Ücretsiz DLC’ler yakında gelmeye başlar ve buna ek olarak oyunun Türkçe desteği var.
 
Cyberpunk zaten bu fiyatlara yakın düşmüyor mu steamde? Rainbow zaten var diye valhalla alırdım bu 3ünden birini alacak olsam ama cyberpunkı da çok merak ediyorumç Olumsuzluklara rağmen iyi gözüküyor.
 
Zaten hesabı bulunan online bir oyuna tekrar para verme düşüncesi bence gereksiz. Operator Edition versiyonu bile olsa hem yeni Ubisoft hesabı açmanız gerekecek hem de silahlarınızda kaplama ve uğurluk olmayacak.

Hikaye oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız tercihinizi Valhalla veya Cyberpunk 2077 olarak değerlendirin derim. Tavsiye vermem gerekirse, Valhalla'yı tercih ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı