Epic Games GTA 5 ses yok

İşletim sistemi
Windows 10

kaannpk

Decapat
Katılım
21 Ekim 2021
Mesajlar
36
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Klasik. Oyuna girince siren sesleri falan falan geliyor ama sonrası ölü, ses yok. DX setup adlı programı indirdim; kurdum, işe yaramadı. DirectX'im de güncel ama hala ses alamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
 
Klasik. Oyuna girince siren sesleri falan falan geliyor ama sonrası ölü, ses yok. DX setup adlı programı indirdim; kurdum, işe yaramadı. DirectX'im de güncel ama hala ses alamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

GTA 5 optimizasyon konusunda süper bir oyundur. Öncelikle bilgisayarında ses problemi mevcut mudur? Diğer oyunlarda vs? Problem sadece GTA 5'te ise, oyunun orijinal değildir! Oyun orijinal ise daha önce yüklediğin mod vs. oyunu bozmuştur, modları kaldır sıfırdan kurulum yap, eğer mod yoksa oyunu Steam, Epic veya Rockstar Launcher'dan aldıysan repair deyip onar. Bunlar da fayda etmediyse; o halde DDU programını indir, PC'ni güvenli moda al, ekran kartını kaldır. Yeniden normal modda başlat ve en güncel ekran kartını temiz bir şekilde kur. Büyük olasıkla düzelme yaşayacaksın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -3 Eksi
GTA 5 optimizasyon konusunda süper bir oyundur. Öncelikle bilgisayarında ses problemi mevcut mudur? Diğer oyunlarda vs? Problem sadece GTA 5 de ise, oyunun orijinal değildir! Oyun orijinal ise daha önce yüklediğin mod vs. oyunu bozmuştur, modları kaldır sıfırdan kurulum yap, eğer mod yoksa oyunu Steam, Epic veya Rockstar Launcher'dan aldıysan repair deyip onar. Bunlar da fayda etmediyse o halde, DDU programını indir, PC'ni güvenli Mod'a al, ekran kartını kaldır. Yeniden normal Mod'da başlat en güncel ekran kartını temiz bir şekilde kur. Büyük olasıkla düzelme yaşayacaksın.

Oyunum orijinal ve modsuz. Hata sadece GTA 5'te oluyor.
 
Dosyaları doğrulat.
Yaptım, düzelmedi.
Kulaklık la oynuyorsanız oyunu açtığınızda ayarlar-sesli sohbet bölümüne gir çık yapmayı dener misiniz, bende düzeliyor o zaman sorun. Sanırım mikrofonla alakalı bir problem.
Kulaklıkla oynamıyorum ama yine de bir deneyeyim.
Bu konu sayesinde düzelttim. Sağolun.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı