Türkiyede altın kolye takılır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bir şey yapacaklarsa böylelerine yapsınlar. Hiç bir şey olmaz. Çalamazlar zaten sen de bir şey yaparsın yani onlara.
Burası Karapürçek bu arada. Hayatta kaldığı için şanslı arkadaş.
 
Altın haram mı? Yine mi orta çağ kafası bitmiyorlar diyanet gibiler.
Ortaçağda altın değerliydi de şimdi değil mi? Tipik cahil muhalefetin -buradaki muhalefet sözcüğü siyasi bir anlam icermemektedir- kendini savunma biçimi... Ortaçağ de konu kapansın. Birinin neye ne zaman inanacağı seni zerre ilgilendirmez. Madem sen cagdaşsin öyleyse yargılamayı birak insanlari, engizisyon kafasi asil bu. Ana akımda değilsen gericisin, büyücüsün falan aynı hikaye.
 
Aynen yurt dışına git altın bizde haram de bak nasıl gülüyorlar sana. Orta doğu ülkelerinin neden gelişmiyor belli işte. :)

Sizin gibi gelişmemiş insanlar anca Avrupa'nın saçma sapan şeylerine özenin zaten. O kadar özenilecek nitelikleri varken işinize geldiğine özenmek ne kadar kolay değil mi?
 
Neden haram olsun? Önemli olan niyet, eğer sen sırf insanlara paranın olduğunu göstermek için alıyorsan yine haram sayılmaz fakat dinen etik değildir. Sadece duruşunu sevdiysen bir sıkıntı yoktur.
Bazı şeylerin niyetle alakası olmuyor. Ekonomi, sosyal düzen kavramlarının içinin doldurulması insanlarin niyetlerinin iyiliğine bırakılacak iş değildir herhalde.
 
Araplar müslümanız diye geçiniyorlar da sorsan besmele çekmeyi bilmiyorlardır.

Çünkü müslümanlığı sadece Türkiye'deki tatlı su müslümanları biliyor. Türkiye'deki müslümanlara göre kimse islamı onlar gibi anlamıyor zaten.
 

Geri
Yukarı