Crack yazılımların gerçek yüzü

Evet arkadaşlar, bu rehberde sizlere crack yazılımların gerçek yüzünü göstereceğim. Başlayalım!

Eki Görüntüle 1199080

IDM crack dosyası:

Eki Görüntüle 1199082

Eki Görüntüle 1199083

Eki Görüntüle 1199084

Eki Görüntüle 1199081

Bunlar en yaygın crack dosyaları. Hepsini YouTube'dan indirip bazı yerlerden buldum. Umarım bir daha crack kullanmazsınız :D.

İndirdiğin siteler demek ki virüslü. Crack ile tam olarak alakası nedir ? 20 yıl önce Emule kullanırdım. Sonra Torrent çıktı. Güvenilir sitelerden dosyaları indirdiğim zaman bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım.

"YouTube'dan indirip bazı yerlerden buldum."

Crack dosyalarını YouTube'da arayan biri bu konuda ne kadar tecrübeli olabilir ki. 🤣
 
Adamakıllı bir yerden indirirsen çok da sorun olmuyor, ayrıca eğer dosyaları sıkıştırılmış klasördeyken tarattıysanız sorunlu sonuçlar çıkabilir.
 
Crack kelimesi virüs demek değildir. Virüs her programa işlenebilir. Dolaylı yollardanda virüs bilgisayara bulaştırılabilir. Windows regedit üzerinden yapılan bir değişik ile sistemi kötürüm hale getirebilirsiniz. Yani bununla ilgilenen insanlar size her yerden bulaşabilir. Crack bu konuda sazanları avlamanın en kolay yollarından birisi olur genelde. Öte yandan porno siteleride vardır. Ama nereye gireceğinizi ve neyi nereden indirdiğinizi biliyorsanız Crack bir sorun olmaz. Arkadaş YouTube'dan indirmiş. Tam olarak sazan avı yapanların mekanı yani.
 
İndirdiğim her tersine mühendislik dosyalarını virüs olarak gördüğü için benim için en tehlikeli virüs; antivirus programları.
Standart bir ev kullanıcısı eğer evde çocuk olmadığı halde antivirüs kullanıyorsa bana göre bilgisayar kullanmasını bilmiyordur.
 
Antivirüsler crackleri genelde zararlı yazılım olarak etiketleme eğilimindedirler. Bu nedenle VirusTotal´de taratmak pek de bir şey ifade etmez ancak cracklerden zararlı yazılım bulaşma riski her zaman var. Bu, her crack zararlı yazılım içerir demek değil ancak risk almamak adına hepsinden uzak durmak doğru bir davranış olacaktır.
 
Zamanında virüse maruz kalmış biriyim. Üzerine kredi kartı bilgilerim de alınmıştı.

Benim için dert olmuyor çünkü:
1 Virüs bulaşsa bilgisayara format atıyorum. Değerli dosyalarım zaten yedekli oluyor.
2 Bankamda para alınsa bile bunu iptal edebiliyorum.

Benim tavsiyem iki bilgisayar sahibi olmak. Birinde hiçbirşey kurulmasın. Diğerinde ise istediğin her haltı edesin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı