Anadolu lisesinden meslek lisesine geçilir mi?

  • Konuyu başlatan mad1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 2B

mad1

Femtopat
Katılım
2 Eylül 2021
Mesajlar
52
11. sınıfım sayısalım ve gerçekten bu derslerden ve hayattan çok sıkıldım, başta da meslek lisesine gitmek istiyordum ama ailem göndermedi. Şu an Anadolu lisesinde kalırsam pek bir iyi hedefim yok, 200k'da falan mühendislik istiyorum ama işsiz kalacağım için hiç istekli değilim. Yakın bir okulda uçak motor bakım var, gitmeli miyim sizce?
 
Buna kendin karar vericeksin biz değil. Aklından ne geçiyor buradaki kimse bilmiyor. İyice tart ve düşün. Mesleğe geçsem anadoluda kalmadığın için pişman olur musun? Mesleğe geçince direk öğrenmeye başlayabilecek misin? Yatkınlığın var mı?
 
Buna kendin karar vereceksin biz değil. Aklından ne geçiyor buradaki kimse bilmiyor. İyice tart ve düşün. Mesleğe geçsem Anadolu'da kalmadığın için pişman olur musun? Mesleğe geçince direk öğrenmeye başlayabilecek misin? Yatkınlığın var mı?

Şu an Anadolu'ya geldiğim için pişmanım aslında geçsem pişman olmam herhalde, geçen sene bir arkadaşla İHA yaptık, 3D yazicım var elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalisiyorum.
 
11. sınıfı bilmiyorum ama 10. sınıfta başka bir Anadolu lisesinden bir kişi bizim meslek lisesine gelebilmişti.
 
Son düzenleme:
Alan seçimi konusu sıkıntı yaratabilir ama yıl kaybıyla belki geçebilirsin. Birebir görüşmeden çözümlenebilecek bir konu değil, geçmeyi düşündüğün okula gidip derdini anlatırsan hem doğru hem de net bilgi alırsın.
 
Şu an Anadolu'ya geldiğim için pişmanım aslında geçsem pişman olmam herhalde, geçen sene bir arkadaşla İHA yaptık, 3D yazicım var elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalisiyorum.
Bir günde karar verebileceğin bir şey değil. Biraz düşünmeni tavsiye ediyorum. Düşündüysen ailene de danış fikirlerini al. Onlar sana bu yolda yardımcı olacaktır.
 
bir okulda uçak motor bakım var,
10.sınıftan sonra Anadolu'dan meslek lisesine, meslek lisesinden imam hatip lisesine vs. tarzı geçişler olmuyor diye biliyorum. Nasıl geçeceksiniz?
 
Bu konu hakkında bilen var mı?
11. sınıfta Anadolu lisesinden meslek lisesine geçiş yapamazsınız.

1635394892015.png


 

Yeni konular

Geri
Yukarı