Kaspersky'nin temiz dediği program virüslü müdür?

yavuzcar1

Decapat
Katılım
3 Aralık 2020
Mesajlar
668
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İnternetten pogram indirdim. Kaspersky ile tarattım, bir şey çıkmadı. Açtım, şimdi VirusTotal ile taradım, 40 tane virüs var diyor ama hepsi bilinmeyen Av'ler. Tam tarama yapıyorum, temiz çıkarsa sorun yok mu demektir?
 
Anti-virus programlarının virüs yakalama yüzdeleri var, hatta bir yayımcı vardı, bu bilgileri paylaşan. Çok büyük olasılıkla, çok güncel, tehlikeli bir virüs olmadığı sürece, eğer virüs olsaydı; tespit ederdi.
VirusTotal'deki görüntülediğiniz anti-virus programları virus isimleri değil.
 
Acaba korsan birşey mi indirdiniz? Kaspersky bulmamış ama bazı kaliteli antivirüsler bulmuş. Kaspersky bulmazsa virüs değildir diye birşey olamaz bir AV nin bulamadığını diğeri bulabilir
 
Virüs yok cracklerde kullanılan hacktool u zararlı zannetmiş o avler. Kaspersky o tarz crack dosyalarını zararlı saymayan sayılı av lerdendir. İstersen bir de Malwarebytes ile dosyayı tara. Ama virüslü değil.

Dosya değil önemli olan yani sisteme virüs girmiş midir çünkü uygulamayı açtığımda PC donmuştu.
 
@yavuzcar1
Öncelikle çevrimdışı kayıt şeklinde bir dosya görüyorum. Eğer oynadığın oyunun kendi programı değilse hesabını çalmak için kullanılabilir. Onun dışında hayır.
 
Bazı kaliteli AVler de dahil korsan dosyaları yayımcısı belirsiz olduğu için zararlı sayabiliyor ki açıklamasında Hacktool gibi ifadeler barındırıyor. Yine de dikkat edin derim ben size
 

Yeni konular

Geri
Yukarı