18 yaş altı kripto para madenciliği

O zaman yanlis biliyorsun. Papara vb de olabiliyor.
İyi misin dostum? Papara ile parayı çekmen mümkün değil, kaldı ki kazım yapabilmek için bir cüzdan adresine ihtiyacın var. Borsa hesabı açmak için de 18 yaşında olman gerekli. Düzeltme yapayım kendime, borsa hesabı açabilirsin ama aktarma yapamazsın.
Madencilik yapabilirsin. Açtığın borsa hesabında (ör. Binance) kendi cüzdanına da aktarım yapabilirsin ama kripto cüzdanından banka hesabına aktarım yapabilmen için kimliği doğrulanmış bir hesap gerekiyor. Bu doğrulama işlemci için de yetişkin bir birey olmak gerekiyor. ya ebeveynlerin gözetimi altında bunu yapacaksın yada kripto cüzdanında biriktirip 18'ine girince satıp aktarımı yapacaksın.
 
İyi misin dostum? Papara ile parayı çekmen mümkün değil, kaldı ki kazım yapabilmek için bir cüzdan adresine ihtiyacın var. Borsa hesabı açmak için de 18 yaşında olman gerekli.
Cevrende 18 yasini doldurmus arkadaslarina actirtabilirsin benim gibi. Ki btw borsa hesabi "acmak" icin +18 gerekliligi yok.
 
Sen soruyu okudun mu? O diyor ki Papara ile yapabilir miyim? Aileme yaptırmam diyor. Bence soruya cevap ver.
Ailesine yaptirmasin yakin bir arkadasina yaptirtsin o zaman. O da mumkun degilse evet, kendi adina acarsa +18 olana kadar cekemez.
18 olursa Papara'ya para aktarabiliyor mu borsa hesabından yani? Bu nasıl oluyor acaba anlatır mısınız?
Mining uygulamasi -> withdraw to btcturk vb. -> withdraw to banka, papara, ininal vb.
 
Ailesine yaptirmasin yakin bir arkadasina yaptirtsin o zaman. O da mumkun degilse evet, kendi adina acarsa +18 olana kadar cekemez.

Eğer ailesine değil de arkadaşına yaptırabilseydi zaten belirtirdi. Demek ki o yaşta yakın arkadaşı yok. Bu cevabı ilk başta verirken Papara ile yapamazsın ama bir arkadaşına yaptırabilirsen öyle yapabilirsin demen daha doğru olurdu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı