Hız yine can aldı

Anladım, teşekkürler. Asıl olay ayaklarında bitiyormuş. Fakat anlamadığım bu bariyeri kaldırıp hangi bariyeri yapacaksın ki? Yine buna benzer bir bariyer yapmak gerekecek çünkü, öyle değil mi? Avrupa'da durum nasıl mesela, sadece ülkemizde mi böyle bu?

Fotoğraftaki güvenli oluyordur, yüksek hızda asfaltta sürünürken bariyere takılmaması çok daha iyi olur.



1636575266764.png
 

Dosya Ekleri

  • 1636575247908.png
    1636575247908.png
    380,7 KB · Görüntüleme: 25
Kuzey Marmara otoyolunda saatte 300 km hıza ulaşan Vedat A. İsimli motorcu bariyere çarparak olay yerinde hayatını kaybetti ve ceset torbasıyla hastane morguna götürüldü. Yollar boş olsa bile hız yapmamalıydı. Üzüldüm ama adamda hata var. Bir otoyolda trafiğe açık herhangi alanda yollar boş olsa bile düşse bitti abimiz hem hız hem de katil bariyer isminde adlandırdığımız bariyer kurbanı oldu. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Vedat(VEDOOOO) arkadaşımızdı. En son 2-3 ay önce ortak arkadaşımızın İnternet cafesinde buluşup vakit geçirmiştik. Ara gaz verip tüm cafeyi ayağı kaldırmıştı. O zaman Hız muhabbeti geçtiğinde dikkat et demiştik ama maalesef dinlemedi ve geçiştirdi, kaybettik.
 
Allah rahmet eylesin. Kendi etmiş kendi bulmuş, çok şükür kazayla alakası olmayan suçsuz günahsız birinin canına bir şey olmamış.
 
O bariyerlerin hız yapmasanız bile testere gibi vücudu parçalıyor ve buna bir ara gündem etmişlerdi ve devlet buna çözüm bulamıyor aslında maaliyeti düşük yani o bariyerin ayakları sizi öldürmesi için hız yapmanız gerekmiyor.
Aslında en iyi çözümü beton bariyerler ama maliyet fazla olduğu için yapmıyorlar.
 
Bu kadar yüksek hız çok tehlikeli ancak şu yoldan ne zaman gidip gelsem 160,180 giderken 100km hızla gidiyormuş gibi hissediyorum.(ödediğim hgsler yüzünden kafam güzel oluyo olabilir.)
 

Geri
Yukarı