R5 2500U ve RX 560X sistem için oyun önerisi

giacomo

Femtopat
Daha fazla  
Laptop sistemim şu şekilde:
AMD Ryzen 5 2500U 8 GB.
RX560X 4 GB.
512 GB SSD.

1. Bannerlord.
2. Red Dead Redemption 2
3. Uncharted: Hırsızlar mirası koleksiyonu.
4. FIFA 26.

Bu 4 oyundan ikisini alacağım. Tabii ki sormaktaki amacım sistemimin beni çok fazla üzmeyeceği oyun. Doğal olarak alıp oynayamamak istemiyorum. Sizce hangi ikisi beni tatmin eder. Mümkünse 4 oyunu da değerlendirip ortalama FPS değerlerini iletirseniz çok sevinirim. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bannerlord için
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RDR2 için
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uncharted için video bulamadım hocam ama tahminim düşük ayarlarda 45-50 FPS alır.
FIFA 26 için de aynı şekilde bulamadım hocam tahmini düşük orta ayarlarda 40 FPS civarı olur.

Hocam videoları ve benim yorumları düşünüp karar vermeniz daha iyi olur. Açıkçası 4'ü de çok tatmin etmez gibi sisteminize nispeten daha düşük oyunlara baksanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Ha sistem değiştirme düşünceniz varsa alın kütüphaneye atın ileride oynarsınız.

Benim için 45 50 FPS yeterli. 60 FPS olsa zaten tadından yenmez. 60HZ ekran. Sence sıralama yapılsa nasıl bir sıralama ortaya çıkar fps ve keyif olarak

Hocam o zaman bana kalırsa illa bu 4 oyundan ikisini alacaksanız Bannerlord ve Uncharted alırdım ben. Keyif kısmında içlerinde en iyisi RDR ama bazı sahnelerde 20-25'e kadar düştüğünde keyif kısmı kaçabilir. Bannerlord ve Uncharted nispeten FPS olarak daha iyi olur. Keyif kısmında da üzmeyecek oyunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı