SteelSeries Kinzu v3 Gaming Mouse ve QcK Mousepad incelemeleri

Merhabalar, bugün sizlere 2 hafta önce D&R'den sipariş verdiğim iki adet oyuncu ekipmanını tanıtacağım.

SteelSeries Kinzu v3 = 91TL D&R

1.jpg


SteelSeries QcK = 42TL D&R

3.jpg
8.jpg


Kinzu v3 (+) Yönleri
  • -Çok sade tasarım, yanlarda hiç tuş yok.
  • -Mat yüzey, parmaklarınızın terlediğini hissetmiyorsunuz.
  • -Hassas ve tıklanabilir tuşlar. Hatta ilk elinize aldığınızda bastığınızı hissetmiyorsunuz :D
  • -Küçük ve şık bir fare, benim gibi kürek elli olanlar sakın telaşlanmasın. Küçük olması avantaj sağlıyor, çok hızlı tutup kaldırabiliyorsunuz oyunlarda
  • -Hafif, oldukça hafif. Oyun oynarken elini kaldırarak oynayanlar yorulmayacaklar.

5.jpg

6.jpg


Kinzu v3 (-) Yönleri
  • -Kablosu 1.5 metre, 2 metre koysalarmış, rahat rahat kasayı uzak yere koyabilirdik ! Sadece fare yüzünden kasayı yanıma koymak zorunda kaldım.
2.jpg


QcK (+) Yönleri
  • -Büyük, fareyi istediğiniz gibi hareket ettirme imkanı.
  • -Çamaşır makinesine atılabilir.
  • -Kumaş yüzey.
  • -Plastik arka yüzey, masaya koyunca hiçbir şekilde kaymıyor.

7.jpg


QcK (-) Yönleri
  • -Kumaş yüzeyi en ufak bir tozu kapıyor.

4.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun. Güzel bir inceleme. Ben de ya bu ikisini alacağım. Yada G300S+G240 düşünüyorum. Sence hangisi ? Yada G300S+Qck olabilir.
G300S bildiğim kadarıyla sağında solunda makro içeriyor. En baştan ben o tip farelerden tiksiniyorum :D Fare dediğin 3 tuşlu olur. Sol,Sağ,Tekerlek. SteelSeries de canım benim çoğu ürünlerini öyle tasarlıyor. Ayrıca Fare ile Pad aynı firmadan olsun. Adamlar mousepad üretirken kendi farelerini baz alarak üretiyorlar çünkü :)
Kinzu v3 + QcK çek sende, %100 memnun kalacağının garantisi altındasın benim tarafımdan :D

Sence Razer Deat. Chroma mı yoksa Kinzu V3 mu? Sensei hakkında ne düşünüyosun ? Güzel inceleme. :)
Ben SteelSeries'i sadeliğinden dolayı seviyorum. Adamlar yapıyor, sade bırakıyor. yanına 95 tane tuş eklemiyor. Olması gereken de bu :D

Razer firmasının ürettiği farelerden ilginçtir ki sadece bir tanesini beğendim. O da Razer Abyssus.

Kinzu v2 bakabilirsin bulsaydım onu alacaktım ben. Sensei zaten Kinzu v3'ün ışıklandırılmış ve yanına 2 tuş atılmış hali. Sensei ile Kinzu v3 aynı fiyatta olsalar gene Kinzu v3 derdim :)
 
Hayırlı olsun. Bende de kinzu v3 var tek memnun olmadığım özelliği ışıklandırması olmaması. Sensei'deki gibi olsaydı çok hoş olurdu :)
 
Duruma göre karar vereceğim ben de. Ya G300S+G240 yapacağım. Ayrıca sosyalde inceleme bulamadım. Alırsam yapacağım. Yada senin gibi Kinzu v3+Qck yapacağım. Bilgilendirmelerin için teşekkür ederim.
 
G300 almayın aldırtmayın. Zamanında almıştım bin pişman oldum bu kadar ergonomisi çöp bir mouse olamaz. Alternatif olarak Bloody veya Kinzu alabilirsin.
 
Mouse pad olarak Razer Goliathus alın pişman olmayın derim. QCK yide denemiş biri olarak söylüyorum goliathus solda sıfır bırakıyor ne kadar milletin gazına gelip abime QCK aldırdıysamda pişman oldum eğer ben o kadar para veriyorum elimde güzel bi ürün olsun diyorsanız Razer Goliathus tercih edin. Yok turnuvalarda tüm oyuncular Steelseries pad kullanıyor bende bunu alıcam gibi bi özentiliğe kalkışıcaksanızda geçmiş olsunlar efendim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı