Xbox One Almak

kemal8490

Hectopat
Katılım
4 Kasım 2014
Mesajlar
119
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, ortaokuldan liseye geçiyorum. Ve Ailem sonunda Ps4 ve Ps Vita alıcak. Sorun şurada başlıyor: Ps4 ve Vita garanti ama bizim evde işler benim notlarıma göre işler. Annem belirli bir başarıya göre (Şuan bunu söylemiyeceğim) Bana belirli bir şeyler alma imkani sundu. (Aileni zorlamaya gerek yok ps4 yeter demeyin ailemin durumu ortalamanın üzerinde.) Bende kafama ilk gelen Odama TV+PS4 OYUN+IPAD AİR 2 olarak hesaplamıştım. Sonra aklıma Xbox One gelince şöyle seçenekler de çıktı: TV+Xbox One+Oyun birde şöyle bir şey var TV den vazgeçip Monitör+XBOX ONE+Ipad air 2 de olabilir ama PS4 varken xbox a da gerek var mı sizce? Birde teknolloji meraklısı olarak önerebileceğiniz pc hariç cihazlar (Hayatıma zevk katıcak yada kolaylarştıracak birşey) Sizce ne yapmalıyım?

@Silinen üye

@AdemMete @samet67671

@BilgisayarKurdu @immortalizm

@Batuhan A. @Ustadharak

@Silinen üye
 
Güzel bir televizyon alın. 10-15 Tane oyun alın para artarsada Direksiyon gibi ekipmanlar alabilirsiniz. İki Next Gen konsol bütçeniz ne olursa olsun gerekmiyor. Zaten Xbox One'ın exclusiveleri çok cazip değil.
 
Bir kere Xbox almayı kafadan çıkartın. Ps4 Xbox tan kat be kat daha iyidir. Bence TV+PS4+PS Vita+ Oyun yapabilirsiniz. İpad ise eğer alabiliyorsanız bunların dışında alın. Eğer aileniz izin vermiyorsa ps Vita yerine İpad'de alabilirsiniz.
 
Sağolun zaten ps4 ps vita kesin alinacaklar listesinde. Sormak istediğim 2 nextG. Gerekli mi? Xbox ta iyi ex. Olacak mi? Tek ps4 yeter mi? Hikayeye cok onem vermem. Tv mi monitor mu arada 2000 tl fark var o farka değer mi? Ap ayri bir soru ise ipad air 2 o ciyata değer mi? Hele birde tabs varken. Tab s alip daha cok oyun mu alinmali? Tv yi monitore tercih etmenizin sebebi nedir? (Bu tv salona değil odama)
 
Tek ps4 yeterlidir. Eğer konsol alıyorsanız kesinlikle tv de oynamalısınız. Monitörde tadı çıkmaz konsolun. Konsolu büyük ekranda oynamak daha çok zevk veriyor. Zaten konsollar tv de oynamak için tasarlanmıştır. Tablet konusunda ise Apple'ın üstüne yoktur.
 
PS Vita almak gereksiz bana sorarsan. Remote Play için alıyorsan o kadar işlevsel olmuyor. Yine sen bilirsin ama ben olsaydım PS Vita parasına 5-6 oyun alırdım. PS Vita ölü doğmuş bir konsol o yüzden gereksiz bence. Onun dışında FadeOut gerekli cevapları vermiş zaten.
Ben aynen şöyle yapardım: TV+PS4+Aldığın kadar oyun. Bende İpad Air var ama ben kullanmıyorum bile. Telefon iş görüyor. Ayrıca konsolu TV'de oynamayacak iseniz bence konsol almanın mantığı yok. Şöyle yayıla yayıla 55 inc ekranda oynamak varken 23 inc monitörün dibinde oynamam yani.
 
Kardeşim koleksiyon meselesi PS4 varken Xbox One da almak. İlerleyen günlerde slimi çıkınca ben xbox alırım. Tabletle Vitayı napıcaksın ? Bütçeni boşa harcama. Odanda Tv konulcak yer varsa Tv al ama 106 ekran falan alma 116 ekran küçük geliyor gözüme. O senin kararına kalmış.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı