fastPay ile 50 TL ve Üzeri İstanbulkart Yüklemesine 50 TL Hediye

Tim

Zettapat
Sosyal Tayfı
Katılım
23 Nisan 2015
Mesajlar
11.876
Makaleler
25
Çözümler
605
Yer
Stockholm
fastPay üzerinden daha önce herhangi bir işlem yapmadıysanız İstanbulkart'a 50 TL yüklediğinizde 50 TL kazanıyorsunuz. Sadece 20000 kişi faydalanabiliyor ve ödül, 15 Aralık 2021 tarihinde yükleniyor.

 
Sadece kart bilgisini girip yükleme yaptığınız için bir sorun oluşmamalı. Bakiyeyi İstanbulkart uygulamasından güncelleyebilirsiniz. Diğer uygulamalarda kartı okuturken çok sorun yaşanıyor.
Maalesef yükleme talebi oluşturma aşamasına dahi gelemiyorum. Önceden yükleyemese de talep oluşturuldu, ben bir şekilde hallederdim. Neyse, başkalarında sorunsuz çalışabilir, konuyu dağıtmayayım. Kampanya da gayet iyi.
 
Banka kartıyla da yükleyebilirsiniz. fastPay'ye banka kartınız ile bakiye yükledikten sonra bu bakiye ile İstanbulkart'ınıza bakiye yükleyebilirsiniz. Ödeme sırasında fastPay hesabınızı seçeceksiniz.
Kart eklememi istiyor, banka kartımı girdiğimde ise bu ekrandan sadece kredi kartını ekleyebilirsin diyor. Banka kartımı eklettirmiyor.
 
Banka kartınızı kartlarınıza eklemiyorsunuz. Ana ekrandaki fastPay Bakiyesi kısmına basıp fastPay Hesabına Para Ekle diyorsunuz, Banka Kartı seçeneğini seçiyorsunuz, kart bilgilerinizi giriyorsunuz, tutarı giriyorsunuz ve 3D Secure ile ödemeyi onaylıyorsunuz. Daha sonra eklenen İstanbulkart'ınızda ödeme menüsünden fastPay Hesabı seçeneğini seçeceksiniz.
 

Geri
Yukarı