TurkNet İnternet gitti

teeemoooo

Decapat
Katılım
16 Haziran 2020
Mesajlar
199
Bugün TürkNet'e geçtim. Kurulum yapılalı 2 saat oluyor. İlk yarım saat internet zorlanmış gibi çalıştı ve 1 saat Los ışığı kesik. Gelen adam internetin fişini 24 saat boyunca çekmeyin dedi lakin ben yeniden başlatmak istiyorum. Sizce sıkıntı çıkar mı?
 
Bugün TurkNet'e geçtim. Kurulum yapılalı 2 saat oluyor. İlk yarım saat internet zorlanmış gibi çalıştı ve 1 saat los ışığı kesik. Gelen adam internetin fişini 24 saat boyunca çekmeyin dedi lakin ben yeniden başlatmak istiyorum. Sizce sıkıntı çıkar mı?

Fişini çekmemenin sebebi kontrol etmeleridir. Kapa aç yaparsan sorun olmaz. Ama internet kopabiliyor bizde de oluyor anlık.
Hızlarınız nedir?
 
Online işlemlere girip teknik destek kısmına girin, oradan bağlantınızı yenileyin. Modemin fişini çekmeden bağlantıyı yenilemiş olursunuz.
 
Tecrübe meselesi ben dahil kullanıcıların büyük bir kısmı da size katılmıyor maalesef.
Hangi büyük kısmı? Çok forumda ve grupta dolaştım. TurkNet genel itibariyle sorunsuz bir firma. En kolay ve güzel kısmı da memnun kalmadığınızda çat diye iptal edebiliyorsunuz. Hani aylarca yıllarca sürünmenize gerek kalmıyor. Bir çağrı merkezi muhabbetinden yakınanları görüyorum normalde. Onda da telefonlu çağrı yerine, ticket sistemi kullanıyorlar -ki bence daha mantıklı-.
 

Dosya Ekleri

  • SA.PNG
    SA.PNG
    43,2 KB · Görüntüleme: 41

Yeni konular

Geri
Yukarı