Bilgisayar için Xbox Controller vs. PS5 DualSense

MefTunsxzda

Centipat
Katılım
19 Nisan 2021
Mesajlar
13
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayar için bir kontrolcü almak istiyorum fakat Xbox ve PS5 kontrolcüleri arasında kalmaktayım. Herkes Xbox PC de daha iyi çalışıyor DualSense verimli değil falan demiş fakat Steam üzerinde düzgün çalışıyor ve Steam dışı oyunları da kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz ama (haptic feedback) özelliği ve (adaptive triggers) özelliği Steam'den da oynasanız bile çalışmıyor sanırım bende (adaptive tiriggers) özelliği için bu (haptic feedback) özelliğini çalıştırabilmek için bu videoları buldum eğer bu özellikler çalışmıyorsa dualsens-DualShock 4 ile aralarında pek bir fark kalmıyor özellik bakımından. Xbox koluna gelecek olursak aralarında fiyat farkı 200 300 TL civarında ve bu iki özellk yok sanırım tetiklerinde titreşim motorları varmış onun haricinde ergonomik dizaynı farklı iki kol arasında çok kararsız kalıyorum çünkü Steam üzerinden oyunları oynayabiliyorum ama bazı oyunlarda xyab tuşlarını da göstediği oluyor. Fakat özellik bakımından dualsens i tercih ederim Xbox tam uyumlu çalışıyor, fiyatı biraz pahalı ve pilli olması da cabası dediğim gibi çok kararsızım.
 
Bu mu? Yoksa bu mu? dersen. Series X kolu derim. O dediğin özellikler için uğraşılması gerekiyor ve onlar da zaten PS5 sürümlerinde var. Yani o dediğin özellikleri PS5'teki gibi verim alarak kullanamazsın. Sadece Steam değil direkt olarak Windows uyumlu Series X kolunu alman seni daha çok memnun edecektir. Aradaki 100 TL farka emin ol değer. Bizzat Series X ve o kolu PC'de kullanmış bir kullanıcı olarak söylüyorum.
 
Bu mu? Yoksa bu mu? Dersen. Series X kolu derim. O dediğin özellikler için uğraşılması gerekiyor ve onlar da zaten PS5 sürümlerinde var. Yani o dediğin özellikleri PS5'teki gibi verim alarak kullanamazsın. Sadece Steam değil direkt olarak Windows uyumlu Series X kolunu alman seni daha çok memnun edecektir. Aradaki 100 TL farka emin ol değer. Bizzat Series X ve O kolu PC'de kullanmış bir kullanıcı olarak söylüyorum.

Önerdiğiniz bir satıcı var mı Xbox için nethaouse mağzasından Microsoft Türkiye garantili almayı düşünüyorum sanrım nethaouse güvenilir bir satıcı. Bir de şöyle bir şey duydumm controllerları bozulan insanlar garantiye gönderdiklerinde onlara yeni kol veriliyormuş garantiye giren kol da tamir edilip ya başkasına gönderiliyormuş ya da sıfır diye satılıyormuş bu yüzden soruyorum nethaouse Xbox yetkili satıcısı herhalde.
 
Önerdiğiniz bir satıcı var mı Xbox için nethaouse mağzasından Microsoft Türkiye garantili almayı düşünüyorum sanrım nethaouse güvenilir bir satıcı. Bir de şöyle bir şey duydum controllerları bozulan insanlar garantiye gönderdiklerinde onlara yeni kol veriliyormuş garantiye giren kol da tamir edilip ya başkasına gönderiliyormuş ya da sıfır diye satılıyormuş bu yüzden soruyorum nethaouse Xbox yetkili satıcısı herhalde.
Attığım ürün Microsoft garantilidir. Oradan alabilirsiniz. Microsoft kolda sorun yaşayana genelde yeni ürün yollar. Tamir edip sıfır diye satmaz.
 
Bilgisayar için Xbox kolu kesinlikle daha iyi, PS kolu sadece PS'de adam akıllı çalışır.
 
Bir de bende bunu bağlamak için Type-C kablosu mevcut fakat kablosuz kullanım için adapter almam gerek sanırım hangisini önerirsiniz Bluetooth 4.0 5.0 fark eder mi Max 100 TL civarı bir şey lazım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı