Red Dead Redemption vs The Witcher 3 vs The Last of Us 2

Red Dead Redemption 2 vs The Witcher 3 vs The Last Of Us 2

  • Red Dead Redemption 2

  • The Witcher 3

  • The Last Of Us 2


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
TLOU2 bu ikisi ile karşılaştırılamaz öbür taraftan Witcher 3'mü RDR2'mi sorusuna benim için cevap vermek zor...
Witcher 3 oynadığım en iyi 2-3 oyundan biri ama RDR2'de bayağı bir beğenmiştim gene de birini seçecek olursam dünyası atmosferi nedeniyle Witcher derim.
 
Herkes birbirinin mesajına hahaha atmış, kimse kimsenin düşüncesine saygı duymuyor. Kocaman bir çöplüksün Technopat Sosyal.

The Last Of Us 2'nin yeri çok ayrı, RDR2 ise her açıdan sağlam bir oyun. İksii arasında seçim yapmak zor. TLOU 2 = RDR2 > Witcher 3 diyebilirim.
 
Son düzenleme:
TLOU2 ve Witcher3 ile karşılaştırılınca benim eşgal:
20211119224006_1.jpg
 
Yorumlarda bir arkadaş var kim RDR2 seçmemiş veya biraz eleştirmişse kahkaha emojisi basıyor RDR2 bayağı bir beğendiğimi fakat Witcher 3 daha iyi olduğunu söyleme'me rağmen bana bile atıyor
Fanboyluk çok kötü bir şey.
 
Herkes birbirinin mesajına hahaha atmış, kimse kimsenin düşüncesine saygı duymuyor. Kocaman bir çöplüksün Technopat Sosyal.

The Last Of Us 2'nin yeri çok ayrı, RDR2 ise her açıdan sağlam bir oyun. İksii arasında seçim yapmak zor. TLOU 2 = RDR2 < Witcher 3 diyebilirim.
Yanlışlık var sanırım witcher 3 diğer ikisinden de küçük bir oyun.
 
Yorumlarda bir arkadaş var kim RDR 2'yi seçmemiş veya biraz eleştirmişse kahkaha emojisi basıyor RDR 2'yi bayağı bir beğendiğimi fakat Witcher 3 daha iyi olduğunu söylememe rağmen bana bile atıyorsun.

Bunu gelip benim mesajıma kahkaha emojisi bırakan sen mi söylüyorsun 😀 Sen benim mesajıma kahkaha attın önce, bu yüzden ben de senin mesajına attım.

Fanatiklik çok kötü bir şey.

Kesinlikle öyle 😉
 

Geri
Yukarı