Witcher 3 vs Read Dead Redemption 2

Witcher 3 atmosfer olarak beni de daha çok etkiliyor. Gerçekten de içinde bulunduğum bölgenin gerek tasarımlar, gerek olaylar, gerek hikaye, gerek müzikler ile beni içine çekmesi çok hoşum gidiyor. Bölgeden bölgeye insanların kültürel değişimleri de çok iyi işlenmiş. Ayrıca Hearts of Stone ve Blood and Wine paketleri ile oyuna çok hoşum giden iki hikaye daha ekleniyor. İlk oynadığımda Gaunter O'Dimm beni çok etkilemişti. İlginç güçleri ve hakkında çok az şey bilmemiz karakterin gizemini ve etkileyiciliğini artırıyor. Yine de çok sevmeyin bu oyunu hocam. İki tane kıytırık kılıç animasyonu var diye oyun mu sevilir. Ayıp.
Modlarla o animasyonu arttırdım. Ayrıca adamakıllı kılıç savaşı içeren oyunda yok. Bana adamakıllı bir canavar avlama oyunu önerebilir misiniz? Witcher 3 harici yok. Ghost of Thusima güzel ancak oyunun başlarında Jin Sakai'ye uçasın geldi!

Son düzenleyen: Moderatör:
Modlarla o animasyonu arttırdım. Ayrıca adamakıllı kılıç savaşı içeren oyunda yok. Bana adamakıllı bir canavar avlama oyunu önerebilir misiniz? Witcher 3 harici yok. Ghost of Thusima güzel ancak oyunun başlarında Jin Sakai'ye uçasın geldi!
Hocam ironi yapmıştım :) Bu arada gereksiz tartışmalara giriyorsunuz. İnatlaşmak sizi bir yere vardırmaz. Gereksiz yorumları beğenip geçmenizi öneririm. Sizin stres seviyeniz düşük kalırken karşı taraf muazzam bir 'kudurukluk' haline giriyor.😂 Denendi onaylandı. 10 diş doktorundan 9'u öneriyor.

RDR 2 İnceleme

RDR 2'nin başı (karlı kısım) sıkıcı olsa dahi güzel bir giriş. Çünkü çeteyi tanıtmak ve anlamakta güzel bir işlev sağlıyor ve ACT 1'in sonuda bayağı iyi bir son (bence).

Act 2'ye geçtiğimde ise bir kasabaya kamptaki hanımlarla gidiyoruz. Orada o dünyanın kadın algısının ne kadar pis ve kampımızda bulunan bazı hanımların ne kadar paraya düşkün olduğunu görüyoruz. Bu sayede o dünyanın gerçekçiliğini anlamış oluyoruz. Ayrıca Act 2'nin atmosferi ACT 1'e kıyasla aşağıda kalsada kötü değil. Belki karlı havaları sevmemden ötürü daha fazla sevmiş olabilirim.

Act 3'te tek hatırladığım malikaneye baskın yapıyoruz sonra kaçıyoruz. Chapter 4'e giriyoruz (adalı bölüm). 5'te ise Arthur intikam almak için ölüyor.

RDR 2'yi iyi yapan şey ne grafik ne ana hikaye örgüsüdür. RDR 2'yi iyi yapan şey yan görevlerin kalitesidir. Dünyayı tanıtan şeyde bence yan görevlerdir. Mesela, babasını öldüren robot görevini yaptığımda hem üzülmüş hem de korkmuştum. Çünkü, bir kurgunun gerçekçiliğini belirten nesnel yargılardan birisiydi. Veya kendi kız kardeşini hapseden bir aile vardı. Onların yanına gittiğimde dehşete kapılmıştım, Arthur'u t* eden adamı gördüğümde dünyanın vahşiliğini kavramıştım. Sadece ana hikayeyi överek RDR 2'ye iyi diyemezsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rockstar tarafından yapılmış bir Witcher tercih ederim. Şahsi zevkim RDR2'den yana lakin Witcher 3'ü de inanılmaz zevk alarak oynamıştım. Lakin oyunu oynarken hep ya şu daha iyi yapılabilirdi şurası daha iyi yapılabilirdi diye düşündüm durdum. RDR2 de ise birkaç kere şurası daha iyi olabilirdi demiştim.

Böyle şeyler zevke göre belirlenir. Normal şartlarda içinde canavarı böceği kurbağası ve insan ırkları olan bir oyun sadece vahşi batı teması içeren oyundan daha çok insanı kendine çeker.

Komedi kategorisi mi bu?
Witcher 3 iyiymiş. :D Next Gen sürümünde bile çöp grafiği var be.
Kombat desen o da yok.
Oyunun grafiklerine laf atan bir tek sen varsın galiba çünkü oyunun grafikleri taş gibi ve yani sanki Next Gen sürümü için cebinden para vermiş gibi konuşuyorsun. Hadi Witcher kaç yıllık oyun kısıtlı imkanlarla ve RDR2'ye oranla aşırı derecede düşük bütçeyle geliştirildi falan, ona rağmen söyler misin Witcher vur-kaç mekaniğinden öteye gidemiyor da RDR2 ne yapıyor? siper al vur bu kadar. Oyun Görevlerde hangi silahı kullanacağına bile karışıyor sürekli eline Lancaster Repeater denen dandik silahı verip duruyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı