FIFA 21 Squad Update (FIFA 21 Kadro Güncellemesi - Şubat 2022)

Geçen günlerde çıkan söylentilerden sonra @Hg0rN ile Xavi'yi Barcelona'nın teknik direktörü yapmaya karar vermiştik ve son güncellemede teknik direktörü tanımlamıştık.

Ve beklediğimiz gibi bugün Xavi, Barça teknik direktörü oldu.

Son yaptığımız Squad Update 02.11.2021 v2 güncellemesinden bir içerik (ekran alıntısı)

Ekran Alıntısı.PNG
 
Offline oynarken arkadaşınızla hangi ara yüzde, nasıl oynuyorsunuz, ben soruyu anlamakta güçlük çektim, online olmadan böyle bir şey mümkün mü? Online oynuyorsanız da profilde online oyun ayarlarını ve Origin ayarlarınızı arkadaşınızla karşılaştırmayı deneyin. Umarım çözülür.
 
Offline oynarken arkadaşınızla hangi ara yüzde, nasıl oynuyorsunuz, ben soruyu anlamakta güçlük çektim, Online olmadan böyle bir şey mümkün mü? Online oynuyorsanız da profilde Online oyun ayarlarını ve Origin ayarlarınızı arkadaşınızla karşılaştırmayı deneyin. Umarım çözülür.

Yan yanayız PS kafede oynadığın şekil.
 
Profilden kadroları yükledikten sonra hem profili hem de kadroları tekrar kaydederseniz sorunun çözülmesi lazım.
 
Arkadaşlar ManU ve Everton teknik direktörlerine uygulanan gerçek yüzlerde kodlar eksik olduğu için farklı yüzler gözüküyor, bunun için bir güncelleme yapacağım, eklenmesini istediğiniz bir içerik ya da fark ettiğiniz bir hata varsa yazın, çözülecek bir şeyse bu güncellemeye ekleyelim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı