SamKulaklık güvenilir mi?

Geçtiğimiz perşembe sipariş verdim, 4 aralıkta gönderilecek diyor. Soru sordum cevap verilmedi. Fiyattan dolayı da içime kurt düştü. İptal edeceğim.
 
Bende satın aldım.Şimdi kontrol ettim böyle bir kullanıcı yoktur diyor.Fakat kulaklığın fiyatı arttı.Aradaki mağduriyetimizi hepsiburada karşılayacak mı ?
Bugün öğlen iptal ettim, param geri iade edildi. Belliydi bir sorun olduğu, düşük fiyattan yüzlerde ürün stoğa sokuluyor sonrasında 4 Aralıkta stok yenilencek diyor. Madem stok yok tedarikte, ne diye satıyorsun?
 
Samskulaklik'i tam bilmiyorum yalniz Samsteknoloji firmasindan Hepsiburada uzerinde cok ucuza Galaxy Buds Live sipariş ettim ama icime bir kurt dustu. MERSİS no.sunu arastirdigimda ayni firmanin baska bir isimle Trendyol uzerinden cakma kulakliklar satan bir firma oldugunu gordum. İsin ozu ucuz etin yahnisi gercekten her zaman yavan oluyor.
 
Hepsiburada ile iletişime geçmeme rağmen iptal işlemi yapmıyorlar. Kur artışından dolayı olan zararımızı geçtim, ana paramızı alamıyoruz. Kargolansın almayın diyor. Tedarik yok diyorum olsun siz ayın 4'üne kadar bekleyin diyor. Şaka gibi. Hepsiburada benim için bitmiştir. Amazon'dan dışarı hiç adım atmayacaktım 😀
 
Satıcının en başında adı "hatarkozmetik" idi. Sonrasında SamKulaklık yaptılar. Galiba sonra aynı kişiler SamsTeknoloji adında yeni satıcı oluşturdular.

Ürün sahte arkadaşlar, sakın almayın. Aldıysanız da iade edin.
Olayı anlatayım:

Ürünü (Galaxy Buds pro) uzun süredir takip ettiğim için 1070 TLye görünce aldım, biraz şüphelenerek.
Ürünü 21 Kasım Pazar almıştım, 25 Kasım Perşembe kargoda yazıyordu ama vermediler. Ürünü 29 Kasım Pazartesi kargoya verdiler, bugün de elime geçti. Kutuyu açtım baktım. Kutudaki bazı yazılar Çince ve Samsung Çin Destek sitesi linki var kutu üzerinde. Üzerinde güya garanti etiketi ve kazımalı orijinal ürün kodu var ama Samsung Çin sitesine yönlendiriyor ve translate ile çevirdiğim üzere "Orjinal, kod daha önce sorgulandı" yazıyor. Yani kutu Çin sürümü ve ürün şüpheli.

Kutudaki en büyük falso benim için kapalı kutu etiketini (yırtık ise almayınız etiketi) yırtmadan kutunun rahatça açılabilmesi. Kulaklığın üzerinde olması gereken kağıt bant yoktu. Kablo kutusundan Samsung ile zerre alakası olmayan 50 kuruşluk type c kablosu çıktı.
En büyük falso ise, kulalık kutusunun arka yüzünde "SAMSNG ELECTRONICS" yazıyor. Yani ürün net sahte. Hepsiburada ile iletişime geçeceğim. Aradaki kur zararı ne olacak onu ben de bilmiyorum açıkçası :(

Gelişmeleri tekrar paylaşırım. Bu adamlar nasıl resmi şirket açabiliyorlar anlamıyorum doğrusu? Kimlik olarak çalıntı kimlik mi veriyorlar şirket açarken anlamıyorum.
Bir hata daha buldum, EARBUOS yazıyor. Zaten ses kalitesi de korkunç kötü...
 
Son düzenleme:
Ürünü bende kara cumada aldım bugün geldi çakma olduğu çok belli üstünde mavi ışık var bağlanınca connected diyor uygulama ile zaten eşleşmiyor. Hepsiburada ile iletişime geçtim geri gönderin teknik ekibimiz inceleyecek dediler. Sonuçları bekliyorum.

@oglcn1 son durum ne oldu acaba ?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı