Hive OS açılmıyor

The Theseus

Hectopat
Katılım
18 Temmuz 2020
Mesajlar
7.107
Çözümler
11
Yer
Nevşehir
Başlığa sığmaz diye böyle yazayım dedim.
Şimdi 5 tane ekran kartı takabileceğim bir anakartım var ayrıca 3 tane takabileceğim bir anakartım daha var. Toplam 7 kartım 2 sistemde Hive OS üzerinden kazım yapıyordum 5 soketli olana bir tane PCI-e çoklayıcı aldım amacım tek sisteme geçip elektrikten tasarruf etmekti. Kartları taktım (çoklayıcıyı daha önce başka bir sitemde denedim hepsi çalışıyor soketlerin) iki PSU ile güç veriyorum onların da bağlantılarını yaptım her şey tamam deyip güç tuşuna bastım start almadı :/ Sonra ekran kartı güç kablolarını çoğalttığım çoklayıcılardan birinde sıkıntı olduğunu fark ettim o kabloyu çıkarıp denedim bu sefer çalıştı kartlardan 6'sını tanıdı. Diğer kablosunu çıkardığım ekran kartına da kablo ayarlayıp taktım bu sefer sistem çalışıp görüntü vermedi. Parçaların tamamını başka sistemde denedim hepsi ayrı ayrı çalışıyor. Anakart ilk başka yine görüntü vermemişti ama bugün denedim çalışıyor. Hive OS flashını takınca açılmıyor siyah ekranda kalıyor ne BIOS ekranı geliyor ne başka bir uyarı. Şu an sistem eski haliyle çalışıyor (iki sistem ama 5 slotlu anakart yerine başka anakart taktım) aynı flashı 5 slotluya takınca ters gidiyor işler sorum şu bu hatalar sıradan da ben mi büyütüyorum yoksa ekstrem de ben mi büyütüyorum ☺️
Ayrıca Windows 10'a geçsem sorun yaşar mıyım sizce? (7 ekran kartı tek anakart 2 PSU PCI-e çoklayıcı vs) iyi gelmedi Hive OS bana.
 
riser çoklayıcıları tak sonra ekran kartlanını bagla
Hocam şöyle hiçbir şey takılı değilken de açılmıyor yani sadece bir kart bağlı iken. Yani dediğinizi yaptım ama yine de denerim başka ne olabilir ki? Flash bellek bozuluyor olabilir mi, aynı flasha iki kere Hive OS kurdum mesela bugün Flash görünmüyor 'Disk bölümleri oluştur ve biçimlendir' kısmında format flashı vardı ona kurayım dedim o da açmadı şimdi sıfır flash alacağım belki de ondandır.


Bir hata görebilen var mı?
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20211128_162354.jpg
    IMG_20211128_162354.jpg
    90,6 KB · Görüntüleme: 142
Son düzenleme:
@The Theseus
Son paylaştığınız fotoğrafta rig.conf'u flash belleğe atmadığınızı söylüyor. Rig'in HiveOS'a bağlanabilmesi için bu gerekli. Sorun o olabilir.
Hocam normalde yeni sistem RIG ID'yi burdan girmeye dönmüş attığımda hiç bu ekrana gelemedim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu hatayı verdi.
 

Geri
Yukarı