Performans notları ne zaman girilir?

jurisz

Picopat
Katılım
8 Mart 2021
Mesajlar
475
Çözümler
1
Arkadaşlar sınavlar bitti bizim hatta sorumluluk sınavlarında 2. haftadayiz daha sözlü ve performans notları girilmedi. Sizce ne zaman girilir ve o notları nerede görebilirim? Ortalamam yükselir mi? Mesela 30 ise 40 50 olur mu yüksek gelirse.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Olur, e-Okul'da notlarının sağ kutucuğunda yazar. Bende de girmediler daha ve benim de ortalama 75. Bir 79 olsa yeter.
2.yazılılarla takdir alacağız bu senede inşallah.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sözlüler genellikle ikinci yazılı sınavlardan sonra girilir.Her iki sınavın ortalaması,öğrencinin;derse katılım,dersteki durumu -davranış gibi- gibi etkenler göz önünde bulundurularak sözlü notları girilir.
 
Sözlüler genellikle ikinci yazılı sınavlardan sonra girilir. Her iki sınavın ortalaması, öğrencinin; derse katılım, dersteki durumu -davranış gibi- gibi etkenler göz önünde bulundurularak sözlü notları girilir.

İkinci sınavlar tahminen ne zaman olur ve performans ödevleri sınav kadar etkiler mi notlari.
 
Bu arada,sözlüler (performans notları) ortalamyı yükseltiği gibi düşüredebilir.Sınavlarına sıkı çalış,derse elinden geldiğince katılım sağlamaya gayret et ki performans notları yüksek girilsin.
 
Bu arada, sözlüler (performans notları) ortalamyı yükseltiği gibi düşüredebilir. Sınavlarına sıkı çalış, derse elinden geldiğince katılım sağlamaya gayret et ki performans notları yüksek girilsin.

1. donem notlarım berbat şu 2. yazılılara kendimi verip sınıfı geçmeye çalışacağım 2. donem 75 puan almam lazım ki geçmem lazım ama meslek lisesi olduğum için çok zor gibi.
 
Hocadan hocaya değişkenlik gösterebilir. Bazı hoca hemen giriyorken bazı hoca sınavdan sonra girebiliyor. Hocana bağlı bir durum, onun dışında sınav notlarının yanında iki tane not olacak ders içi katılım diye o performans notun oluyor.

Bazı hoca sınav yaparak veriyor bazı hoca da dersteki durumuna göre ya da ödev yapma davranış vs. gibi duruma göre değerlendiriyor. O kadarını da biz bilemeyiz artık.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı