Açık lise ders seçimi

Caravas

Hectopat
Katılım
22 Mayıs 2020
Mesajlar
195
Çözümler
2
Yer
Adana
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar. 12. sınıf öğrencisiyim. İlk dönem açığa geçmiştim ve geçtiğim hafta 7. dönem sınavlarını seçmiştim. Bu hafta ders seçimleri tekrar açılmış ve ben de emin olmak için tekrar girdiğimde 8. dönem derslerini de seçebildiğimi gördüm. 18 yaşından büyükler 5 dönem ve tüm dersleri geçince mezun olabiliyorlar gibi bir bilgi duymuştum. Ben 18 yaşına daha girmedim. O yüzden seçsem bile mezun olamam. Ama bu dönem hem 7. dönem hem 8. dönem ortak derslerini versem sorun olur mu? Kredim mezun olmak için yeterinde yüksek. 8. dönem kaydı yaptıktan sonra sınavlara girmeme gerek kalmaz değil mi? 8. dönem sınavlarını seçmem sorun çıkartır mı?
 
Bende şuan seninle tam aynı yerdeyim. 1 Ocak'ta 18'e girmiş oluyorum. Bizimkiler kimliğe geç yazdırmış yoksa 11 Aralıktı. Bende 7 ve 8. dönem derslerinin hepsini seçtim. Hatta konu bile açtım yararı olursa diye atıyorum. Kredin 170 üstündeyse seçmeliyi falan boş ver tüm ortakları al. Galiba sen de Telegram gruplarından bakacaksın.

 
Galiba sen de Telegram gruplarından bakacaksın.

Bildiğim kadarıyla açık lise sınavları Telegram gruplarına falan ihtiyaç duymayacak kadar kolay oluyor. Son 3 yılın sınavlarını incelemiştim. Genellikle kolay oluyor. 1 aydır da çalışıyorum sınavlara.
7 ve 8. dönem derslerini verebilirsin hocam. Bende 12. sınıfım ve hepsini seçtim. İkinci dönem sınava girmeyeceğim. Zaten kredi sorunu yok.

Benim de kredi sorunum yok. Örgün eğitimden yeterince kredim var.
 
Telegram gruplarına falan ihtiyaç duymayacak kadar kolay oluyor.
Evet öyle ancak ikinci dönem sınavı E-Sınav merkezlerinde yapılacaktır. E-Sınav merkezleri yetişmediğinden dolayı sınavın online olduğunu düşünüyorum. Ama gene de yapabilirsin, sorun oluşturmaz. Sınavları gerçekten kolay.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı