Windows Update "ASUSTek Firmware" BIOS güncellemesi mi?

Swaglikeohio

Hectopat
Katılım
7 Haziran 2020
Mesajlar
2.766
Çözümler
13
Selam. Bir ara Windows güncelleştirme yaparken yanlışlıkla bilgisayarı kapatmıştım. İkide bir de "kral gel BIOS'u güncelliyoruz" deyip ASUS flash ile BIOS güncelleme özelliğini açıyordu. 3. restart'ta düzelmişti. Şimdi ise güncellemelerde ASUSTeK diye bir yerden Firmware Update gelmiş. BIOS güncellemesi mi bu? Yardımcı olursanız sevinirim dostlar.

Ek not: Bilgisayarımı güncellemeyi sevmem. Zaman kaybı gibi geliyor bana. Wub ile denemiştim kapatmayı da hala devam ediyor.

fotograf.png
 

Dosya Ekleri

  • fotograf.png
    fotograf.png
    44,7 KB · Görüntüleme: 52
Selam. Bir ara Windows güncelleştirme yaparken yanlışlıkla bilgisayarı kapatmıştım. İkide bir de "kral gel BIOS'u güncelliyoruz" deyip ASUS flash ile BIOS güncelleme özelliğini açıyordu. 3. Restart'ta düzelmişti. Şimdi ise güncellemelerde ASUSTeK diye bir yerden Firmware Update gelmiş. BIOS güncellemesi mi bu? Yardımcı olursanız sevinirim dostlar.

Ek not: Bilgisayarımı güncellemeyi sevmem. Zaman kaybı gibi geliyor bana. Wub ile denemiştim kapatmayı da hala devam ediyor.

Eki Görüntüle 1232326

Sanırsam BIOS.
 
Bazen laptoplarda programlarla oluyor diye biliyorum.
Ben korkuyorum BIOS güncellemeye. Çalışıyor mu çalışıyor daha kurcalamaya gerek yok. Windows update yaparken kapattığımda bilgisayar açılırken "Asus EzFlash BIOS Update" diye mavi bir ekran geliyordu 60 saniye içinde update başlayacak falan filan diyordu. Güç tuşundan kapattığımda düzelmişti.
 
Ben korkuyorum BIOS güncellemeye. Çalışıyor mu çalışıyor daha kurcalamaya gerek yok. Windows Update yaparken kapattığımda bilgisayar açılırken "ASUS EZ Flash BIOS Update" diye mavi bir ekran geliyordu 60 saniye içinde Update başlayacak falan filan diyordu. Güç tuşundan kapattığımda düzelmişti.

Laptop sahibi iseniz kormayın sonuçta pili var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı