Çözüldü ADATA 500G-C Swordfish ile B460M-K uyumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bildiğim bir sorunu yok. Kontorlcüsü vasat(bütçe kontolcüsü). Hız NVMe SSD'ye göre düşük. Adata pek iyi bir yazılımda sunmuyor diye hatırlıyorum en son.
O zaman bunun yerine kaliteli, sorunsuz bir SATA SSD daha iyi olur. O attığınız ilanı inceledim, ama pek benlik değil.
 
O zaman bunun yerine kaliteli, sorunsuz bir SATA SSD daha iyi olur. O attığınız ilanı inceledim, ama pek benlik değil.

Sizbilirsiniz, 2.nci el olduğu için net konuşamam. Ama param güvende var. WD Blue, SanDisk Ultra, PNY CS900, 870 EVO iyi olabilir sizin için.
 
Hocam bir sorum daha var. M.2 ile SATA SSD arasında oyun için fark var mı?

Şu anlık fark yok. İleride (en az 3-4 yıl sonra) olabilir.

Bu arada 870 EVO alabilirsiniz. Rapid mode ile 4.5GB varan NVMe hızları onun ile alınabiliyor, ama gerçekliği tartışılsada.
 
SSD FPS'yi etkilemiyor değil mi?
Genel olarak etkilemiyor yani en azından şu an için. Oyun için de şu ana kadar tek gördüğüm artıları bazı ağır yükleme yapan yapımlarda biraz daha kısa yükleme süreleriyle beraber daha 'akıcı' bir deneyim yaşatması diyebilirim. Bunun en net örneklerini Death Stranding, Marvel's Avengers ve Horizon Zero Dawn'da görebilirsin mesela, bütçe varsa en azından minimum 500GB'lık hatta 1TB'lık bir SATA SSD uzun ömürlü keyifli bir deneyim açısından mantıklı olabilir..
HDD vs SSD etkiler ama NVMe ile SATA SSD etkilemez.
HDD vs SSD'de yerine göre ortalama ve %1 Low FPS'e etki edebiliyor bu doğru fakat real time FPS'te genelde gözle görülür hissedilir pek bir fark olmuyor tabii yine de akıcı bir deneyim açısından SATA SSD de olsa her türlü daha avantajlı..
 
Genel olarak etkilemiyor yani en azından şu an için. Oyun için de şu ana kadar tek gördüğüm artıları bazı ağır yükleme yapan yapımlarda biraz daha kısa yükleme süreleriyle beraber daha 'akıcı' bir deneyim yaşatması diyebilirim. Bunun en net örneklerini Death Stranding, Marvel's Avengers ve Horizon Zero Dawn'da görebilirsin mesela, bütçe varsa en azından minimum 500GB'lık hatta 1TB'lık bir SATA SSD uzun ömürlü keyifli bir deneyim açısından mantıklı olabilir.

HDD vs SSD'de yerine göre ortalama ve %1 Low FPS'e etki edebiliyor bu doğru fakat real time FPS'te genelde gözle görülür hissedilir pek bir fark olmuyor tabii yine de akıcı bir deneyim açısından SATA SSD de olsa her türlü daha avantajlı.

Aynen öyle. Artık HDD oyun için hayır, özellikle Warzone gibi ağır oyunlar için.
 
Sisteme uyar ama bu depolama biriminin alınmasını önermem. Bütçeyi 40 TL arttırıp PNY CS3030'a yönelin.

Bu arada bu satıcı güvenilir mi? Bende bu modeli satın almayı düşünüyorum.
 
Bu arada bu satıcı güvenilir mi? Bende bu modeli satın almayı düşünüyorum.
Puanı yüksek. Ama zaten N11 üzerinden aldığınızda onaylamak için 3 günlük süreniz olacak. Kargo geldiği an da kapıda bir kontrol edersiniz. Montaj sonrasında da yine belirttiğim süre işlemiş olacak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı