Vengeance RGB Pro yanmıyor

Çok fazla sorun yaşayan var fakat doğru düzgün cevap vermemiş corsair genelde firmware güncelleyip çözmüşler fakat bende güncel hala aynı sorun, RAM'ler sistemde gözüküyor hatta ICUE da da gözüküyor fakat renkleri değişmiyor çok sinir edici.
 
Evet denedim, eski sürümü de yükledim hala aynı. Ramlere test yaptım bozuk mu diye Ramler çalışıyor bir hata yok. Sadece RGB çalışmıyor.
 
Onu da denedim, tüm rgb programlarını sildim baştan yükledim yok çözülmüyor nasıl böyle bir sorun olur anlamıyorum ve doğru düzgün bir cevap bile vermemiş insanlara corsair tam bir sorumsuzluk.
 
Onu bulmak zor olacak sanırım yeni icue sürücüsünü beklemek zorundayım gibi Asus ve Aorus kartlarda sorun oluyorömuş gördüğüm kadarıyla fakat tamamen Corsair'in suçu ICUE update inden sonra oldu bu kaç aydır sorunsuz çalışıyordu.
 
Denedim sonuç aynı yanmıyor. Slotları değiştirdim belki orada bir sorun vardır diye problemli olan Ram yine aynı şekilde, öteki ram o slotta da çalışıyor.
Bütün günümü zehir edip deneme yanılmayla herşeyi deneyip sonunda çözdüm.

Öncelikle internette önerdikleri şu şeyleri yapmanıza gerek yok,
-Biosu geçmiş sürüme düşürme (ciddi ciddi Corsair support ekinbi bunu önermiş)
-Ramleri tamire gönderme (Ram testi yapın sorun gözükmeyecektir çünkü problem Ramlerde değil)

Denediğim ve işe yaramayan yöntemler:
-Ramlerin slotunu değiştirme (Aynı Ramde sorun devam etti)
-Tüm Rgb uygulamalarını silip baştan yüklemek (İşe yaramadı)
-Eski sürüm Icue'yi tekrar yüklemek (İşe yaramadı)

Peki ne yaptım ?

Öncelikle şurada anlatılan temiz yükleme işlemini yapın:
-https://help.corsair.com/hc/en-us/articles/360025166712-Perform-a-clean-reinstallation-of-the-Corsair-Utility-Engine-iCUE-
-Sonrasında güncel sürümü internetten indirin ve kurun
-Icue'yi açın>settings>Updates>Vengeance RGB Pro'nun yanındaki check for updates kısmında force updates'i seçin, update indirecek ve RGB'ler geri gelecek evet bu kadar.

Ve son tavsiyem kurduğunuz sürüm stabilse kesinlikle update yapmayın !

Çözüm olarak işaretlenebilir.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı