TOGG yeni logosunu paylaştı!

Hayal diyen arkadaşlara da haksızlık etmiyor musunuz sizce ? 2018 yılında çıkacaktı "sözde", çıkmadı uyutmaya devam ettiler. Bu hükümetin artık yaptıklarının farkedemediniz mi yıllardır. Bir iş yapıyorlarsa göz önüne sermeyi, gösterişi seviyorlar. Nerede şöyle toplu bir gösterim, en azından ciddi bir fabrika gösterimi ? İnşallah yapılıyordur, yapılacaktır ama biz bu arabayı alamayacağız ki. Önce başlangıç fiyatı olarak 200Bin TL gibi bir şey belirlemişlerdi (tabii dolar o zaman 5TL idi) fakat şimdi ne olacak kim bilir. 750Bin'den aşşağı olacağını katiyen düşünmüyorum. O yüzden benim için hayal.
 
Daha güzel bir şey beklerdim. Adını zaten sevmiyordum logosuda hoşuma gitmedi. Neyse zaten çıkması hayal, çıkar ise alması hayal. 🥲
 
2014'ten beri yerli uçak haberi yapılıyor hala ortada yok sıra şimdi de yerli arabaya geldi ama ondan da 2019'dan beri bahsediliyor 2021'de satışta olacak deniliyor bu da ortada yok...

Yok canım, olur mu öyle şey. F22 ve F35'den daha iyi olacağı iddia edilen uçağın geçtiğimiz aylarda 3D yazıcıdan basılma bir anakart gibi parçasını gördüm. Üstüne ekleye ekleye 100 senede çıkarırlar.

Üretim yapılsa bile yine hayali bir araba halkın % kaçı alacak🤔

Başlangıç fiyatı 200 bin TL'cikmiş. Fazla bir şey değil yani.
(!)

Kaynak.
 
TOGG şeklinde kalsaydı keşke, bayağı iyi duruyordu çünkü, logoyu beğenmedim açıkçası.
 
<Togg> çok sert ihtişamlı bir logo değil bence.
Daha çok ihtişamdan öte yazılıma değinilmek istenmiş gibi duruyor. Tabii bu benim yorumum, yanlış düşünüyor da olabilirim. Sadelik ve minimal olarak güzel ama biraz revize edilebilir diye düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı