Simülasyonda olabilir miyiz?

Olabilir. Hiçbir şey bilemeyiz.

Simülasyonda olduğumuzu varsay. Gerçek olan hayatta her şey nasıl başladı? Tanrı kim? Tanrı var ise onu kim yarattı? Tanrı hep var ise neden sen ya da ben tanrı değilken o tanrı oldu?
Usta bir çete savaşı başlattın.

1640788877190.png
 
Haklıyım ama. Bir tanrı varsa bile bu kadar ihtimal varken yaptıklarımızdan dolayı cezalandırılacak olmamız mantıksız ve adil değil. Milyarlarca yıl önce çıkan kitabın değiştirilmediğinden nasıl emin olabiliriz?

Biz seninle aynı pencereden bakıyoruz da forum buna hazır değil :D o sebeple alıntıladım.
 
Ben rüyanın içinde rüya, o rüyanın içinde de rüya gördüğüm oluyor.. Rüyanın içinde rüya görürken karabasan geldiği de oluyor..

Sanırsam buraya hapsolduk 🐽
 
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle başlığı çok takmayın. Ben bugün fizik sınavındayken nedensizce aklıma selâ geldi. Ne garip ki 2 dakika sonra okulumuzda ezan sesi bile genelde duyulmazken selâ okundu ve ben okul hayatımda ilkokul hariç hiçbir yerde selâ okunduğunu duymamıştım. Okunduktan 3 ders sonra sonra yine selâ okundu. Bu aklıma takıldı ve evde araştırdım. Bazı sitelerde simülasyon kanıtı vs. olduğu söyleniyor. Kaynağı sormayın çünkü unuttum.

Asıl sorum, bu bir tesadüf mü yoksa bazı kişilerin de dediği gibi simülasyonda yaşadığımızın kanıtı mı?

Ben tesadüf olduğunu düşünüyorum ama 2 kere okununca aklıma takıldı.

Sesin cami tarafından geldiği çok belli. Okuldan gelmediği kesin.
Hocam dinlerin sistemlerinden pek bir farkı yok sadece kavram oyunları kelime oyunları falan var bu simülasyon teorisinde. Kelimeler farklı.
 

Geri
Yukarı