İlk defa alkol kullanacak birine ne önerirsiniz?

Kafa yapıp yapmaması içtiğin içkiye göre değişir lakin yavaş içme de etkili oluyor. Biranın alkol oranı ortalama %4, viski ve votka 45 civarı. Şarap ise 12-13 falan. Ona göre hesaplayabilirsin. Alkol zararlı ama şarap vs. arada tüketilebilir 1 kadeh. Fakat herkes iradesini koruyamaz, kötü bir illet. Bayağıdır içmiyorum ama herkes böyle değil. Sağlığın söz konusu, içmeden 2-3 kere düşünmelisin.
Bu arada sert biralar var fakat hafif bir şeyler istediğiniz için unuttum. Normal bir bira tüketebilirsiniz ve arkadaşlarının zevkine güvenebilirsin bence. :D
 
Kafa yapmayacaksa niye içiyorsun ki ehe ehe yapan arkadaşlara alkolün sadece "kafa yapması" için içilmediğini tat ve lezzet açısından da zevk verdiğini hatırlatmak istiyorum.
 
Bira isteyerek içilecek bir şey değil, içince sen de anlarsın🤣 Rakı ve votka karıştırdığın şeye göre güzel. Sade içersen Allahına kavuşursun kısa yoldan. Zaten sade votka içeceğine limonlu kolonya iç daha iyi en azından aroma alırsın🙂
 
Ucu dipsiz bataklık. Gerçekten ciddi bağımlılık yapan şeyler bunlar :/
Alkol sigara kadar bağımlılık yapmıyor merak etme. Nasıl anlatayım bilemedim, öyle hemen 3-5 şişede kulu kölesi olmazsın.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı