Forumdaki RDR2 Türkçe yama hakkındaki teorim

  • Konuyu başlatan CBum
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 2B

CBum

Kilopat
Katılım
14 Mart 2020
Mesajlar
7.300
Makaleler
4
Çözümler
11
Yer
Alanya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms

İşletim Sistemi: Windows 11 Pro

Telefon: Samsung Galaxy A52
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, biliyorsunuz ki @The Towande hocamın paylaşmış olduğu bir yama bulunuyor. Ben yamayı yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum. Yani bazen öyle şaşırdığım yerler oluyor ki, makine çevirisi olması imkansız bana göre. Biliyorsunuz ki Anonymous Çeviri de bir yama hazırlayıp sonra telif haklarından dolayı iptal etmişti. Acaba bu yama o yama olabilir mi? Çünkü kusursuz bir yama ve insan eliyle çevrildiği çok belli. Birkaç gündür bu konu aklıma takılmış durumda. Siz ne düşünüyorsunuz?
Not: Amacım hiçbir şekilde iftira atmak vs. değildir, sadece merak ettiğim için bu konuyu açtım.

 
Bu yamayla oyunu bitirdim ben. Makine çevirisi falan değil bu yama. İnsan eliyle yapıldığı bariz belli. Kim yaptı bilmiyorum ama kusursuz diyebilirim. Cümleler, kalıplar, deyimler vb. her şey dört dörtlüktü. Yapan her kimse kendi adıma teşekkür ederim. Sayesinde bu harika oyunu tamamen sindirerek ve anlayarak bitirdim.
 
Hocam cidden bende yamayı daha yeni yükledim cidden sıfır hata herşey tam çevrilmiş elinize sağlık
 
Arkadaşlar bu yama makine çevirisi değil. Bu yama o telif hakkı atılan "Anonymous" yamanın ta kendisi. 🙂
Anonim birileri yama boşta kalmasın diye isim vermeden yama paylaşıldı. Böylece Rockstar'ya da T2 bir daha telif falan atıp kaldıramaz. Çünkü muhattabına alacağı kişi yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende bu yamayı indirdim ama küfürler biraz sansürlü gibi geldi :) Ondan biraz makineye kaydı görüşüm. Bir de font hatası devam ediyor bende.
YouTube da ralwet diye bi kanal var ordaki arkadaş çok güzel çözüm sundu. Ben o şekilde online da dahi kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı