Dacia nasıl markadır?

Yurt dışında 18 ine giren çocukların aldığı arabamı.

Fiat markasının belki en çok satan ve en ikon olmuş modellerinden, yıllarca Rally aracı olarak kullandığı ve halen abarth versiyonları olan Rally aracı olarak kullanılan araç. İngiliz'ler için mini neyse İtalyan'lar için Fiat 500 odur.
 
1.5 dci Dacia motor anlamında periyordik bakımlarını aksatmazsan seni asla üzmez. Tasarım, konfor ve güvenlik konusunda ise bence çok yetersiz. Tabii burada tasarım ve kısmen konfor göreceli şeyler.

Renault'un zaten 1.5 dci motorları tutuluyor Mercedes de 1.5 dci motorunu kullanıyor.
 
Mükemmel yol tutuşu, süper ses yalıtımı, alman konforu gibi bir beklentin yoksa Türkiye şartlarında alınabilecek ekonomik araç markasıdır. Ben tercih eder miydim? Ben kendim şahsi olarak tercih edeceğim bir araç markası değil kendisi.
 
Sadece tasarım arabası resemn. Yeni dustera da 2016 dustera da bindim. Yeni si bir nebze daha iyi olsa da hala traktör gibi. Eskisi zaten çukura girdimi organları sallıyor. Trabzon'da 2014 sportage ve 2016 dustera bindim. Biri yaylaya çıkarken diğeri ise o yolu dönerken. Sportage çıkarken daha konforlu traktör gibi her şeyi hissettirmeyen ve organları oynatmayan bir araçtı ve gidişide toktu. Ancak 2016 dusterla inerken organlarım yer değişti diyebilirim. Çok sarstı ve hiç tok bir hissayat vermiyordu gidişi.
4x4 Modelini 3 Yıl önce sıfır alıp 1.5 yıl kadar kullandık. Orman yollarına, dağa taşa, çamura girebilecek bir araç lazımdı ve bizi çok memnun etti diyebilirim. Bizim ailecek tüm beklentilerimizi karşıladı ama dediğiniz gibi konfor ve kalite olarak eksikleri var. Büyük beklentiyle bu aracı alan büyük hayal kırıklığına uğrar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı