CoD: Warzone PC'DE gamepad ile oynanır mı?

mertlev

Hectopat
Katılım
16 Haziran 2019
Mesajlar
1.320
Çözümler
2
Merhaba, evet klavye ve mouse ile çok daha iyi oynanabilir ama klavye ve mouse çok sıktı artık beni.
Gamepad ile oyun oynamak daha keyifli geliyor. Fakat FPS oynarken zorlanıyorum, nişan alırken. PS5 ya da Xbox'ta oynayan arkadaşlar varsa nasıl alıştınız bu olaya, nasıl pratik yapılmalı? ne gibi ayarlar açılıp kapatılmalı, bilgilendirir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sık sık oynayacaksınız, stick hassasiyet ayarlarını kurcalayacaksınız bol bol. Doğru ayarı bulduktan sonra belki adam vurabilir hale gelirsiniz. :D Bu arada oyunun aim desteği gayet başarılı(!) Alıştıktan sonra Klavye/Mouse ile oynayanlara karşı çok yakın mücadeleler hariç etkili olabiliyorsunuz.
 
PC'de bu olay var mı bilmiyorum ancak Xbox veya PS'da oynarken klavye mouse taktığınızda sizi ayrı bir servera atıyor ve gamepad ile oynayanlardan farklı servera giriyorsunuz. PC'de de böyle olabilir belki.
 
COD'daki aim assistin nasıl illet olduğunu kimse bilmiyor mu gerçekten burada? Kaç profesyonele oyunu bıraktırdı, kaçını controllera geçirtti bu aimbottan bozma aim assist. Özellikle CQB'lerde aim assistten dolayı kaybeden controller oyuncusu görmezsiniz neredeyse, vasat bir oyuncu olsa bile en iyi %5'lik dilimden oyuncuları kolaylıkla öldürebilir. Kısaca evet, oynanır.
 

Geri
Yukarı