Warzone oynanır mı?

RX 5600XT ve R5 3600'a sahibim. Sistemim boş boş duruyor, pek oyun oynayan biri değilim. Geçen bir edit videosu gördüm ve hoşuma gitti oyun. Fakat internet hızım pek iyi değil ve zor alışan biriyim. Bu yüzden indirmek konusunda şüpheli yaklaşıyorum biraz. Sormak istediğim bazı şeyler var.

1- Oyunda hile çok mu?
2- P2W durumu nedir?
3- Oyunun kapladığı depolama alanı nedir?
Oyunu deneyin derim ancak şunu da baştan belirtmekte fayda var. Oyunda loadout sistemi var, bir noktadan sonra kendi hazırlamış olduğunuz silahları seçip oyuna onlarla devam etmeniz gerekiyor. Bu loadoutlardaki silahların ise seviyelerini yükseltip daha fazla parça takabiliyorsunuz. Açıkçası sadece Warzone oynayarak silahların seviyesini yükseltmeniz pek de kolay olmayacaktır. Bunu bilerek oyunu oynarsanız sizin için tercih yapması daha kolay olur.

Arkadaş Blood Money kastediyor sanırsam kafanız karışmasın 😅. Warzone oyununda 'Blood Money' altında oyun türü var diyeyim.
Hayır bildiğimiz silahlar için seviye atlatmaktan bahsediyorum. Oynayacağınız silahlar aslında hangi COD oyununun multiplayer silahıysa onu o oyunun multiplayer kısmında kasmak çok daha rahat oluyor. Warzone oynayarak silahlara seviye atlatmak biraz uğraştırıcı olabilir bunun için çeşitli videolar mevcut ben bir tanesini bırakayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır bildiğimiz silahlar için seviye atlatmaktan bahsediyorum. Oynayacağınız silahlar aslında hangi COD oyununun multiplayer silahıysa onu o oyunun multiplayer kısmında kasmak çok daha rahat oluyor. Warzone oynayarak silahlara seviye atlatmak biraz uğraştırıcı olabilir bunun için çeşitli videolar mevcut ben bir tanesini bırakayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğiniz özellik yeni gelmişse bilemeyeceğim çok uzun zamandır girmiyorum.

Oyunu ben indirip oynadım gerçekten tatmin ediyor. İyi bir bilgisayarım olunca yine indirmeyi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı