Türk Telekom'un verdiği fiber router yeterli hızlı değil

egeasan

Decapat
Katılım
30 Haziran 2020
Mesajlar
26
Merhaba arkadaşlar. Geçen sene eylül ayında fiber bağlattım. Bana verilen modem ZTE H298a (router*) LAN olarak gayet iyi fakat 2.4GHz ve 5 GHz çok sorunlu. ASUS ro. G STRIX bir Gaming laptopum var. Wi-Fi 6 destekliyor ve pek laptopta sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Başka cihazlarımda da yaşıyorum 5 GHz olduğum yerde gidiyor aynı odada bulunurken bile çok sıkıntı yaratıyor ve modemlerde aşırı pahalı. Daha önce ASUS modemde kullandım ve ASUS'un modemleriyle hiçbir sıkıntı yaşamadım ama şu sıralar gayet pahalılar ve artık routerı değiştirmeye karar verdim. Böyle 1000TL maximum 1500TL'yi geçmeyecek bir router (fiber için modem router olması lazım yanlış değilsem*) önerebilir misiniz? ASUS olabilir fiber güzel varsa 5GHz eğer böyle deneyimlediğiniz gayet kaliteli güzel modem varsa bunları da alabilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1 yıl olmuş eğer taahhüt uzunsa teknik yardım isteyin hocam AirTies modemimi yenilediler kendi kendine kapan aç yapıyor diye. En azından arayıp bilgi isteyin para harcamadan belki sorununuz çözülür.
 
Lan kısmı sorunsuz ise bir dağıtıcı alıp geçin. Ama önce müşteri hizmetlerine bu modem problemli değişim istiyoruz diyin belki başka modem ile değişir.

Bir dönem Dsmart'ta çalıştım sıkıntılı modemleri test bile etmeden değiştiriyorduk.
 
Taahhüdüm bu temmuz bitiyor TurkNet'e geçmeyi planlıyorum Türk Telekom'un bağladığı fiber altyapıdan yararlanabilir miyim? Emin değilim.
LAN kısmı sorunsuz ise bir dağıtıcı alıp geçin. Ama önce müşteri hizmetlerine bu modem problemli değişim istiyoruz deyin belki başka modem ile değişir.

Bir dönem D-Smart'ta çalıştım sıkıntılı modemleri test bile etmeden değiştiriyorduk.

Peki bir öneriniz var mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı