Blitz Valorant'ta ban sebebi mi?

  • Konuyu başlatan bego
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 7B

bego

Hectopat
Katılım
30 Nisan 2020
Mesajlar
12
Merhabalar biliyorsunuz ki blitz.gg diye bir site var ve oradan Blitz'i yükleyebiliyoruz. Bir videoda Riot Blitz'i onayladı diye bir yorum gördüm. blitz.gg ban sebebi mi Valorant'ta bilen cevaplayabilir mi?
 
Blitz'in herhangi bir oyunda ban sebebi olması mantığa aykırı.

Ve evet, doğru duymuşsunuz; Riot, Blitz'i onayladı.
 
Çok yakın bir zamanda Valorant oynayan bir arkadaşım anakart banı yemiş. Oyun için kullandığı tek programın "Blitz" olduğunu söyledi. İlk başta anakart banı olduğunu anlamamış ve bizim hesaplarla da girmiş. Bu vesile ile bizim hesaplarda banlandı. Tabi buda kuşkusuz acaba illegal bir program kullanıyordu da bizim hesaplarıda banlatınca korkudan mı "illegal program kullanmadım" dedi emin değilim. Eğer illegal program kullanmadıysa bunun sebebi nedir çok merak ettim.
 
Merhaba ben Blitz'i kullanıyordum ve 1 aylık bir oyun arasından sonra oyuna girdim ve Van 152 ve girdiğim her hesapta kalıcı uzaklaştırma alıyorum. Valorant ekibine bilet gönderdim fakat hala dönüş yapmadılar sizlerin de fikrini almak istedim ne yapabilirim?
 
Blitz'in herhangi bir oyunda ban sebebi olması mantığa aykırı.

Ve evet, doğru duymuşsunuz; Riot, Blitz'i onayladı.

Hocam nerede onayladı atabilir misiniz konuyu hortlatdım ama.
 
Ben indirdim ama sonra anladımki bi anlamı yok direk silersem sonrasında ban yer miyim daha önce kullanıldı mantığı varmı acaba
 

Geri
Yukarı