Teknolojisi bağımlısıyız

Katılım
26 Nisan 2020
Mesajlar
6.952
Makaleler
45
Çözümler
9
Teknolojisi bağımlısıyız. Bunun içinde bende varım. Sabahtan PC'yi bir açıyorum akşama kadar. Mesela bugün saat 11:00'da PC'yi açtım ve hala açık. Telefonu ise 8 saat kullanmışım. PC'de 1 gün falan yazıyor. O kadar açık tuttuğumu sanmıyorum.
saat.PNG

WhatsApp Image 2022-01-16 at 22.49.42.jpeg

Nasıl kurtulacağım bu illetten? Bir ben değilim sanırım. Ben kendi halimden şikayetçiyim. Belki bu durumu önemsemeyenler çıkabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oldukça normal. Günümüz şartları bunu gerektiriyor. Teknolojik cihazlarla yaşamak artık şart oldu ki oldukça normal. Dünya gelişiyor ve ilerliyor, bu gelişmeyi takip etmeyip ne yapacağız?

Tabii fazlası kötü bir şey. Bundan kurtulmak için hobi edineceksin. Kitap okuyabilir, dışarı çıkıp gezebilir veya çok farklı aktiviteler yapabilirsin.
 
Oldukça normal. Günümüz şartları bunu gerektiriyor. Teknolojik cihazlarla yaşamak artık şart oldu ki oldukça da normal. Dünya gelişiyor ve ilerliyor, bu gelişmeyi takip etmeyip ne yapacağız?

Tabii fazlası kötü bir şey. Bundan kurtulmak için hobi edineceksin. Kitap okuyabilir, dışarı çıkıp gezebilir veya çok farklı aktiviteler yapabilirsin.
Hocam, tamam tüketici olmalıyız ama aşırıya kaçmamak lazım. Oynanmasına bir şey demiyorum. Bunu diyorum ama bende PC'nin başından kalkmıyorum. :D
 
Bunu diyorum ama bende PC'nin başından kalkmıyorum. :D
Arkadaşlarınla gezebilir, aktiviteler yapabilirsin. En basitinden haftada bir halı sahaya git, her gün kitap oku, arkadaşlarınla haftada birkaç kez dışarı çık gez. İlla arkadaşlarınla da olmasına gerek yok. Tek başına da gezebilirsin. Spora başlayabilirsin, seçenek bol. :)
 

Geri
Yukarı