Microsoft Activision-Blizzard'ı 68.7 Milyar Dolara Satın Aldı!

  • Konuyu başlatan Rens
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 118
  • Görüntüleme 7B
Microsoft Activision-Billizard'ı 68.7 Milyar Dolara Satın Aldı! Oyun dünyasının en büyük satın alması gerçekleşti. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

xbox_tweet.png


Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
10 numara haber. Game Pass pek umurumda değil ama warcraft, Starcraft, Diablo gibi efsanevi oyunlar Activision ortaklığından beri işkence çekiyordu. Overwatch gibi devasa potansiyeli olan bir oyunu kendi elleriyle bitirdiler.

Şu konamı'yi de satın alıp adam edecek bir firma olsa ne güzel olur.

20 euro Diablo 2'e vermek insana koyuyor her dakika fiyatı değişiyor oyunun :)(Diablo 3 değil 2)
 
Tüm Blizzard oyunlarına öyle bir sünger çekmiştimki aklıma bile gelmiyordu artık. Microsoft'un alması iyi olmuş. Ama Blizz'de içeride çalışanlar değişmez ise özetle aynı anlayış devam ederse yine hiçbir oyununa bulaşmam. O kadar tiksindirmişti blizz.
 
10 numara haber. Game Pass pek umurumda değil ama Warcraft, Starcraft, Diablo gibi efsanevi oyunlar Activision ortaklığından beri işkence çekiyordu. Overwatch gibi devasa potansiyeli olan bir oyunu kendi elleriyle bitirdiler.
Kesinlikle katılıyorum. Umarım her şey yoluna girer ve eski oyuncu kitlesini geri kazanabilirler.
Nvidia'nın ARM'ı satın almasına taş koyulmuştu, bu da öyle olmasın?
Satın alım gerçekleşti, koyamazlar.
 
İyi ne diyelim. Ama Microsoft ne yaparsa yapsın Sony'i hiçbir şekilde konsol oyunculuğunda geçemiyor. Bence biraz oturup düşünmeli. Öyle satın alıp, zaten Epic de, Steam da olan oyunları mağazasına getirerek oyuncu çekemez doğru düzgün. Sony gibi özel oyun çıkartması gerek ve üstüne Game Pass sistemine dahil edildiği taktirde bakın o zaman görün siz Sony'nin nasıl eli ayağı titrer. Ama belli ki God of War, Last of Us kalitesinde bir oyun yapabilecek firma yok Xbox tarafında.
Nasıl çekemez ? WOW ve Diabloyu koysun bakalım Game Pass'e... Direkt milyonlarca oyuncuyu çeker, Blizzard dediğimiz firma oyun dünyasının en iyi şirketlerinden biridir, eskiden Blizzard oyun yapacak denildiğinde magazin haberlerine dönüşürdü, Activision ile birleşmesinden sonra saçmalamaya başladı ama Microsoft'a geçince düzelecektir.
 
Fiyatı neredeyse 1000 lirayı bulan CoD oyunlarının, 30 liralık Gamepass ile oynanabilecek olması sevindirici. Bu haber belki bi' ihtimal Steam'de satılmakta olan CoD'ların fiyatlarının revize edilmesine de sebep olabilir.
 
Fiyatı neredeyse 1000 lirayı bulan CoD oyunlarının, 30 liralık Game Pass ile oynanabilecek olması sevindirici. Bu haber belki bi' ihtimal Steam'de satılmakta olan CoD'ların fiyatlarının revize edilmesine de sebep olabilir.

30 TL'ye CoD oyunlarını oynatmazlar merak etme büyük ihtimal zam gelir ya da CoD oyunları olan paketleri farklı fiyattan satarlar
 

Geri
Yukarı