SteelSeries Apex 7 D tuşu basmıyor

Advocate

Hectopat
Katılım
12 Nisan 2020
Mesajlar
176
Çözümler
2
Merhaba arkadaşlar. klavyemde hiçbir sorun yokken son 2 gündür bir A tuşu bir de D tuşumda sorun olmaya başladı. Bazen basıyor, bazen basmıyor, bazen çift veya 3-4 kere basıyor. Bunun çözümü nedir? A tuşu kendi kendine, nasıl oldu da bilmiyorum, düzeldi ama 2 gündür D tuşunda aynı sorunu yaşamaktayım. Yazılımsal bir sorun mudur acaba diye düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kendiniz Switch değişimi yapabilirsiniz örneğin F12 tuşuyla D tuşunun Switch'ini değiştirin. Benim de klavyemde böyle bir sorun oluştu. Ben Switch'i değiştiremedim. Araştırdım ve çakmak gazı sıkılınca düzeldiğini öğrendim. Akşam deneyeceğim. Olumlu yönde gelişme olursa haber veririm.
Garantisi varken para vermeğe gerek olduğunu düşünmüyorum.
 
Bakalım haftaya göndereceğim garantiye ne olacak göreceğiz ama inanılmaz canımı sıkan bir durum ya, ucuz bir şey olsa at kurtul derim de malum fiyatlar tavan ya.
Doğrudur hocam. Müsterih olun ben Sahibinden'de baktığımda birçok klavye ilanı yeni Steelseries en ufak bir kusura direkt değişim veriyormuş.
 
Ürünü gönderdiniz mi? Herhangi bir geri dönüş aldınız mı? Zira aynı problemi ben de yaşıyorum 2020 nisan ayında almıştım. 2 yıllık garantisi dolmak üzere. İlk başta D tuşu basmıyordu ya da bazen çift basıyodu falan. Sonra o düzeldi şimdi de m tuşunda aynı sıkıntıyı yaşıyorum bazen de herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum çok ilginçtir ki. Ben de birkaç gün içerisinde göndereceğimm garanti için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı