3500 TL'ye kadar bisiklet önerisi

Ribozom

Kilopat
Katılım
31 Temmuz 2018
Mesajlar
7.306
Makaleler
1
Çözümler
37
Merhabalar. Kendim için dayanıklı bir bisiklet almaya karar verdim fakat yeni ürünler hakkında hiçbir fikrim yok yardımcı olabilir misiniz?
  • Bisikleti genelde asfalt zeminde kullanacağım o yüzden yol bisikleti düşündüm ama toprak araziye girdiğimde çok sorun yaratır mı?
  • Disk fren ve V frenin avantajlarını söyleyebilir misiniz? Bulunduğum şehirde fazlasıyla yağmur yağıyor ve şu anki bisikletim çok zorluk yaratıyor.
  • Hobi amaçlı kullanacağım ama ara sıra uzun mesafeler gideceğim.
Boyum 1.75. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Şu ürünleri buldum ve nasıldır bilemiyorum:





Kron XC100 HD hakkında olumlu yorumlar okudum ama fiyatı biraz tuzlu geldi.
 
Kron XC100 HD hakkında olumlu yorumlar okudum ama fiyatı biraz tuzlu geldi.

Hocam uygun fiyatlı bisikletlerde maalesef sonradan sorun çıkardıkları için daha masraflı olabiliyor zamanında 900TL'ye Salcano NG850 almıştım 3 yılda 500TL masraf çıkardı o yüzden almışken en iyisini almak lazım.
 
Hocam tüm modelleri bir tutmak istemiyorum ama bende NG800 vardı yaşatmadığı sorun kalmadı. Tabi o fazla giriş seviyesiydi bunu bilmiyorum. Bir de 29 jant boyuma büyük gelir mi?
Hocam pek bilmiyorum ama bu boylarda süren 160 tanıdığım var isterseniz bisikletçiye gidin 19 jant bisiklete bakın boyunuza nasıl geliyor diye.
 
Konuyu biraz hortlatıyorum ama Ümit Mirage nasıldır bir fikri olan var mı? 3000 civarına hidrolik disk frenli ve 27,5 jant bir model buldum bir sorayım dedim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı