God of War'ı PC de nasıl buldunuz?

Sistemim kötü ve düşük FPS alacağım kesin. Belki güncellemelerle 3-5 FPS de olsa artış olur mu? Güncelleme beklemeli miyim oyuna? Yoksa indirip oynayayım mı?
 
Daha önce ps4'te oynamış ve yarısında bırakmıştım bir yerde zorlandığım için.Pc'de oynadım ve 3 günde bitirdim.Harika bir tecrübeydi.Rdr2 ile birlikte favori oyunum oldu kendisi.
 
Assassin's Creed serisi gibi bunun da dövüş dinamiklerini beğenmedim, çok yapmacık geldi. Gerçek iki canlı dövüşür gibi değil. Onun dışında gayet tatminkâr. RTX 3050Tİ laptopta 1080P medium'da 70-80FPS alabiliyorum.
 
Önce rdr2 hakkında konuşayım madem tartışma oraya gitmiş. Bence bir at üstünde koca bir dünya gezip, sonra inip bir iki ateş edip adam öldürmek, bir nokta dan sonra çok sıkıcı. Uzun olmasının hiç bir anlamı yok, aynı şeyleri yap dur İçin bayılana kadar 😄 god of war, tam da bir oyunun olması gerektiği gibi, sürekli yeni bulmacalar - farklı stratejilerle öldürülebilecek düşmanlar. Öldürmek için önce akıl sonra iyi tuş performansı sergilemeniz gerekiyor. Uzun lafın kısası rdr2 ye 10 üzerinden 5 god of war 10 üzerinden 8 yada 9 verirdim
 
Arkadaşlar merhaba God of War oyunu bildiğiniz üzere PC'ye cıktı oynayan arkadaşlar nasıl buldu? Paylaşabilir mi acaba tecrübelerini.
Oyun optimizasyonu. Vb?
Oynadim ve 2 gun once bitirdim oyunu grafikleri ve optimizasyonu iyi fakat bazi yerlerde optimizasyon cok kotu ryzen 5 3600 bile rx 570 e darbogaz yapiyor belirli yerlerde ama cok fazla bir sorun yok guzel oyun oynanabilir
 
2013'de çıkmış donanım için yapılan 2018 yılı oyununun, 2020 ve sonrası donanımlarda iyi çalışması çok normal zaten, ps4 ile karşılaştırır isek, optimizasyonu gerçektende çok kötü, hatta ps4 grafik gücü civarı olarak söyleyebileceğimiz gtx 750ti low ayarlarda 10 fps zar zor alıyor şaka gibi. Hadi 2gb vram sıkıntı onda, gtx 1050ti bile yer yer orjinal ps4'den kötü performans veriyor.

Millet horizon zero dawndan sonra ne daha düzgün gelirse kabul dediği için olsa gerek, herkes gow'un optimizasyonuna çok güzel olmuş diyip duruyor, garip ama g/f bakımından days gone bile daha optimize bir oyundu.

Bu biraz da şey gibi, cp2077'yi 1-2 jenerasyon sonraki donanım ile oldukça rahat oynayip, nesi varmış ki, bu oyun çok iyi optimize edilmiş demek gibi.
 
Ben final haftam olmasına rağmen 3 günde bitirdim. Güzeldi optimizasyonlar baya iyiydi gtx 1650 mobike ile 50 60 fps arası oynadım normal ayarlarda. Nprmal ayatlarda bile grafikler etkileyiciydi
 

Yeni konular

Geri
Yukarı