AMD Radeon Software içinden trojan çıktı

Aşırı saçma bir yorum Kaspersky, ESET yerine ne olduğu bilinmeyen şeyler kullanırsanız böyle olur Kaspersky, ESET gibi köklü şirketlerin programını indirip tam tarama yaptıktan sonra isterseniz silebilirsiniz bu tamamen kullanıcının seçeneği.
Temiz kurulmuş windows'da bile virüs buluyor o dediğin zımbırtı. Anti Virüs demeye dilim varmıyor. İş yapmıyor görünmesin diye "abi bak virüs buldum temizledim" diye gözüne girmeye çalışıyor. "-Silme beni abi iş yapıyorum ben". Ciddi ciddi bir mining virüsü falan bulaşırsa tarat tarat tertemiz sonuç veriyor. Arkada bizim gpu'yu kemirdi bitirdi ruslar zengin oldu bizim pc'den eset'e göre herşey güllik gülistanlık.
 
Temiz kurulmuş Windows'da bile virüs buluyor o dediğin zımbırtı. Anti virüs demeye dilim varmıyor. İş yapmıyor görünmesin diye "abi bak virüs buldum temizledim" diye gözüne girmeye çalışıyor. "-silme beni abi iş yapıyorum ben". Ciddi ciddi bir mining virüsü falan bulaşırsa tarat tarat tertemiz sonuç veriyor. Arkada bizim GPU'yu kemirdi bitirdi Ruslar zengin oldu bizim PC'den ESET'e göre her şey güllik gülistanlık.

AV'ler tüm virüsleri yakalayamaz zaten bu sitede Test antivirus software for Windows 10 - October 2021 oranları görebilirsiniz ve ISO'yu yani Windows'u nereden indirdiğinize göre değişir durumlar. Orijinal Windows sitesinden indirmezseniz ISO'da virüs var ise temiz kurulmuş virüsünüz olur.
 
AV'ler tüm virüsleri yakalayamaz zaten bu sitede Test antivirus software for Windows 10 - October 2021 oranları görebilirsiniz ve ISO'yu yani Windows'u nereden indirdiğinize göre değişir durumlar. Orijinal Windows sitesinden indirmezseniz ISO'da virüs var ise temiz kurulmuşirüsünüz olur.

Tamam kardeşim. Bi daha microsoft kullanmam. Gezginlerden falan indiririm windowsu. Attığın listede ne garipse virüslerin çalışma prensibiyle aynı şekilde çalışan AVAST bile var. Virüsler'de başka yazılımların yanında yapışıp gelir. AVAST beyimiz de okumadan next next yaparsan yapışır gelir bi yerlerden. Sonra silemezsin de denetim masasından kâr etmez. Guugıl'a aratırsın AVAST'dan nasıl kurturulurum diye, AVAST açıklamıştır kendi sitesinde nasıl silineceğini ama önce ÇEREZLERİ kabul etmeni ister. Virüs bu işte. Antisi kuntisi yok virüsun ta kendisi.
 

Geri
Yukarı