Battlefield 3 Save Dosyası Sorunu

Katılım
17 Nisan 2011
Mesajlar
62
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Battlefield 3'te Thunder Run bölümünün sonlarındaydım. Bugün oyuna girmeye çalıştığımda oyun açılmadı, çalışmayı durdurdu hatası verdi. Sonra bi baktım save dosyam ortada yok. Yani varda dosyalardan biri (PROF_SAVE_body) 0 KB. Diğer dosyalar normal. Uzun süren uğraşlarım ve hatta oyunu baştan kurmama rağmen oyuna bir türlü giremedim. Save dosyamı yedekleyip sildim. O şekilde oyuna girdiğimde oyun sorunsuz açıldı. Ama tabi save dosyam olmadan. Bütün gün internette Battlefield 3 save dosyası aradım ama bütün bulduklarım easy seviyesindeki save dosyalarıydı. Ben hardda bile sadece birkaç bölümde zorlanmıştım, easy de oyunun zevki falan olmaz. Zorluk seviyeside sadece düşürülebiliyor yükseltilmiyor. Easy'den Hard'a çıkaramadım zorluk seviyesini bir türlü. Sizlerden isteğim eğer aranızda oyunu hardda oynayan varsa lütfen save dosyasını paylaşsın benimle. Ya da bir şekilde zorluk seviyesini yükseltmenin bir yolunu biliyorsanız lütfen yardım edin. Önceki save dosyamı nasıl kurtarabileceğimi anlatmanızda işe yarar. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
 
Kredi kartına gerek yok. Paybyme kart ücretsiz. Soruna gelince, oyunu kur ve sonra 1.4 sürümüne güncelle.

Güncelleyince eski save dosyam çalışacakmı. Çünkü şu anda 0 kb olarak gösteriyo notepad ile açıyorum bomboş. İnternette indirdiğim save dosyalarını notepad ile açtığımda garip garip şekillerle dolu sayfalar çıkıyor ama içinde veri var en azından. Benim save dosyam eski haline nasıl gelecek ?
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı