GTA 5 Online çok para nasıl kazanılır?

Borsa gibi bir şey vardı cep telefonundan giriliyordu. Ben oradan bayağı para katlamıştım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
(online da işe yarar mı bilmiyorum denemedim.)
GTA online'da borsa yok.
 
Ben Cheat Engine'den yaptım ban yemedim. Üstelik izlediğim videoda 1 günde 500 milyondan fazla basarsanız ban yersiniz diyordu. Ama günde 900 milyon para basmama rağmen ban yemedim. Geçen sene yapmıştım ve hesabım hala açık.
Oyunun ne amacı kalıyor hile yapınca? :) Bir kez bile hile yapmadım, her istediğimi heistlerle alabiliyorum, herkes de alabilir. Konu sahibi arkadaşa da Cayo Perico + Bunker + Nightclup üçlüsünü öneririm. Bunker ve Nightclup pasif gelir olacak. Kosathka alana kadar dişini sık, haftalık etkinliklerle falan kasarsın yavaş yavaş. Sonrasında Cayo Perico farmla. Oppressor MK2, Bunker ve Nightclup al. Bunlar 1 günde olacak şeyler değil tabii. Warehouse var ise arabalari biriktir, sadece high level araç sat. Mid ve low arabaları biriktir ve satma, depo mid-low dolduğunda sadece high level araba atıyor, araba başı 80k alırsın.
 
Oyunun ne amacı kalıyor hile yapınca? :) Bir kez bile hile yapmadım, her istediğimi heistlerle alabiliyorum, herkes de alabilir. Konu sahibi arkadaşa da Cayo Perico + Bunker + Nightclup üçlüsünü öneririm. Bunker ve Nightclup pasif gelir olacak. Kosathka alana kadar dişini sık, haftalık etkinliklerle falan kasarsın yavaş yavaş. Sonrasında Cayo Perico farmla. Oppressor MK2, Bunker ve Nightclup al. Bunlar 1 günde olacak şeyler değil tabii. Warehouse var ise arabalari biriktir, sadece high level araç sat. Mid ve Low arabaları biriktir ve satma, depo mid-Low dolduğunda sadece high level araba atıyor, araba başı 80k alırsın.

Hocam Bunker aldım. Supplies doldurdum. Fakat merak ettiğim bir şey var. Bu depo supplies azaldıkça dolacak değil mi, yan, ekstra bir şey yapmama gerek yok. Elimdeki supplies bitene kadar çalmama vs. gerek yok değil mi?
 
Hocam Bunker aldım. Supplies doldurdum. Fakat merak ettiğim bir şey var. Bu depo supplies azaldıkça dolacak değil mi, yan, ekstra bir şey yapmama gerek yok. Elimdeki supplies bitene kadar çalmama vs. gerek yok değil mi?
Depoda supplies olduğu sürece para birikir. Olduğu sürece çalmanıza ya da almanıza gerek yok. Supplies işlendikce para gelir, ekstra bir sey yapmanız gerekmiyor. Fakat satış yaparken 2 araç verebilir. Onun için önerim bir kez supplies fulleyin ve o suppliesin tamamen bitmesini bekleyin ve satın. Deponun stock kısmını tamamen doldurursanız 2 ya da daha fazla arac verme ihtimali olabiliyor. Eğer birlikte oynadığınız arkadaşlarınız varsa o zaman stocku komple doldurup birlikte satış yapabilirsiniz, daha iyi olur.
 
Depoda supplies olduğu sürece para birikir. Olduğu sürece çalmanıza ya da almanıza gerek yok. Supplies işlendikce para gelir, ekstra bir şey yapmanız gerekmiyor. Fakat satış yaparken 2 araç verebilir. Onun için önerim bir kez supplies fulleyin ve o suppliesin tamamen bitmesini bekleyin ve satın. Deponun stock kısmını tamamen doldurursanız 2 ya da daha fazla arac verme ihtimali olabiliyor. Eğer birlikte oynadığınız arkadaşlarınız varsa o zaman stocku komple doldurup birlikte satış yapabilirsiniz, daha iyi olur.

Tamadır hocam sağ olun. Bayağı işime yaradı vallahi
 
@cankute Keşke parayı önce Kosatka'ya yatırsaydınız. Çok daha fazlasını daha kısa sürede kazanabilirdiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı