Lenovo y5070 CS:GO FPS Sorunu

gr0z

Kilopat
Katılım
9 Temmuz 2014
Mesajlar
66
Lenovo y5070 kullanıcısıyım. Laptop'u Ocak ayında aldım. Özellikle CS:GO'da oynarken fps'em rahat +150-200 çekiyor ama ne oluyorsa bi anda fps 30 oluyor ve bir süre stabil kalıyor. Bu da maçta çok etkiliyor. Bu her oyunda böyle.

Sabah 12'den gece 2'ye kadar açık laptop. Full şarjda oynuyorum oyunu. Bunun sebebi nedir, düzeltmek için ne yapmalıyım?

30 tllik bi soğutucu da var altında.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sisteminiz nedir? Oyun orjinal mi? Ekran kartı sürücü sürümünüz nedir ve diğer tüm sürücüler güncel mi? Aida 64 ile oyundayken sıcaklıkları kontrol eder misiniz?
 
Aynı bilgisayar'ı bende kullanıyordum. Ocak ayın da aldım sizin gibi. İade ettim. Lenovo'nun 6 ay donanım garantisi var. Bu süre için de herhangi bir donanım arızası olursa para iadesi yapabiliyorsun. CS-GO da yaşamıştım bende sorunu. 180 FPS gibi birden 60'a falan düşüyordu. Fan arızası ortaya çıktı. Sizin de böyle bir düşünceniz varsa söylediğim şeyleri söyleyebilirim size de. Sizde şansınızı denersiniz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı