Monster Tulpar T5 v20.3 sürücüleri nereden yüklenmeli?

Flash Bellek üzerinden VS Site üzerinden

  • Site üzerinden

    Oy: 7 87,5%
  • Flash Bellek üzerinden

    Oy: 1 12,5%

  • Oy verenlerin toplamı
    8
Benimki biraz karışık oldu. İlk Windows Update yapmıştım, sonra usb'den yükledim. Sonra tekrar Windows Update'e baktım 1/2 güncelleme çıktı. En son da aygıt yöneticinden tek tek arattım, dahili ekran kartı güncellendi öyle de. ¯\_(ツ)_/¯
 
Monster'ın kendi yazılımı haricindeki birçok şey Intel® Driver & Support Assistant burada var. USB veya siteden yükledikten sonra bununla güncel olmayanları güncelleyebilirsin. Onun dışında ekran kartı için de Sürücü Güncellemeleri ve Optimum Oyun Ayarları bunu yükleyip hesap açtığın takdirde güncellemeler için sürekli uyaracak. BIOS ve Monster programları için Monster'ın kendi sitesindeki sürücüleri takip edersin belli aralıklarla. Başka da yapman gereken bir şey yok.
 
Monster'ın kendi yazılımı haricindeki birçok şey Intel® Driver & Support Assistant burada var. USB veya siteden yükledikten sonra bununla güncel olmayanları güncelleyebilirsin. Onun dışında ekran kartı için de Sürücü Güncellemeleri ve Optimum Oyun Ayarları bunu yükleyip hesap açtığın takdirde güncelleler için sürekli uyaracak. BIOS ve Monster programları için Monster'ın kendi sitesindeki sürücüleri takip edersin belli aralıklarla. Başka da yapman gereken bir şey yok.
Teşekkür ederim.
 
Ben gelen bellekten yüklemiştim. Ekran kartı gibi sürekli güncelleme alan donanımlar dışında geneli son sürüm olarak gelmişti bana. Sonrasına Driver Booster aracılığıyla güncel olmayanları güncelledim.
 

Geri
Yukarı