Sürprizbozan Pillars on the Earth oyun kıran bug

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zmemet23

Decapat
Katılım
27 Mayıs 2021
Mesajlar
884
Çözümler
3
Yer
Izmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar pillars on the Earth oynarken oyun kıran bir bug ile karşılaştım. oyunun 3. kitap kısmında ki Walter karakteri ile konuşmaya çalıştığım zaman oyun takılıp kalıyor, çözümü olan söyleyebilir mi?
Merhaba arkadaşlar pillars on the Earth oynarken oyun kıran bir bug ile karşılaştım. Oyunun 3. kitap kısmında ki walter karakteri ile konuşmaya çalıştığım zaman oyun takılıp kalıyor, çözümü olan söyleyebilir mi?

35. kez tekrar deneyince oldu arkadaşlar moderatörler kapatabilir konuyu.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı