Sürprizbozan The Witcher 3 Yennefer mi Triss mi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kromish

Hectopat
Katılım
26 Ocak 2020
Mesajlar
1.448
Çözümler
5
Merhaba, oyuna yeni başladım. Şu an 17 seviyeyim. Duyduğuma göre Yennefer bize hiç sevgi göstermiyormuş. Bu karakteristik özelliğinden dolayı mı yoksa sevmiyor mu bizi? Neyse, bu u duyduktan sonra kafamda "Triss'i seçmeliyim." dedim. Bir görevde ise birini kurtarmamız gerekiyordu. Acemi büyücüydü kendisi. Triss ile onu kurtarıcaktık. Bende burada bahçede Triss ile birlikteyken ona iltifat ettim. 2 dakika sonra da onu öptüm. Tam bundan 30 saniye sonra oyunu durdurup Instagram'a girmiştim. Karşımda bir Yennefer mi Triss mi postu gördüm. Yorumlara bakayım dedim. Baktığımda birisi "Triss diyenler ne kafada? Triss size ihanet ediyor diyordu." Bu doğru mu? Spoiler ile oynamak hoş değil ama ihanet edecek birine de sevgi göstermek istemiyorum. Sizce Triss mi Yennefer mi?
 
Sadece oyuna göre konuşursam şahsen Triss seçerim çünkü devamlılık olarak önceki iki oyun boyunca sürekli yanımızda olan kadın oydu. Son oyunda Yennefer geldi ve pek bir şey yaşayamadık. Kitap için bakarsak Yennefer kesinlikle. Fakat ben dediğim gibi oyunu baz alıyorum ve Triss diyorum.
 
Merhaba, oyuna yeni başladım. Şu an 17 seviyeyim. Duyduğuma göre Yennefer bize hiç sevgi göstermiyormuş. Bu karakteristik özelliğinden dolayı mı yoksa sevmiyor mu bizi? Neyse, bu u duyduktan sonra kafamda "Triss'i seçmeliyim." dedim. Bir görevde ise birini kurtarmamız gerekiyordu. Acemi büyücüydü kendisi. Triss ile onu kurtarıcaktık. Bende burada bahçede Triss ile birlikteyken ona iltifat ettim. 2 dakika sonra da onu öptüm. Tam bundan 30 saniye sonra oyunu durdurup Instagram'a girmiştim. Karşımda bir Yennefer mi Triss mi postu gördüm. Yorumlara bakayım dedim. Baktığımda birisi "Triss diyenler ne kafada? Triss size ihanet ediyor diyordu." bu doğru mu? Spoiler ile oynamak hoş değil ama ihanet edecek birine de sevgi göstermek istemiyorum. Sizce Triss mi Yennefer mi?

Zevk meselesi ben yen taraftarıyım.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı