NVIDIA GeForce 930M sürücüsü hangi siteden indirilmeli?

Artabora

Hectopat
Katılım
22 Eylül 2020
Mesajlar
51
Arkadaşlar hepinize merhaba. Ben ASUS X556UF model bir laptopa sahibim. Sürücülerimi düzenli olarak güncellerim. Ancak bugün ilk defa farklı bir şeyle karşılaştım. Oyuna girdiğimde bana ekran kartı sürücümün eski olduğu uyarısını verdi. Ben de her zaman indirdiğim yere girdim. Oradan sistemime uygun aramayı yaptığımda en son çıkan güncellemeyi (472.12 WHQL standart) zaten yüklediğim görülüyor. Tarihi de 20.09.2021. ancak her zaman indirdiğimden farklı olan ikinci bir NVIDIA sitesi varmış. Orada ise şubat ayı güncellemesi yapılmış. Oyun sürekli olarak ekran kartı sürücüsünü güncellememi söylüyor. Performansı da biraz düştü. Aşağıda linkleri veriyorum. Hangi siteden, hangisini indirmeliyim? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

İlk site:


İkinci site:


İlki her zaman indirdiğim yer. İkincisinde sistem bilgilerimi girdiğimde (Win10/64, GeForce930M Türkçe) GeForce Game Ready sürücüsü çıkıyor. Sürücü sürümü: 511,79 yayın tarihi de 14.02.2022 olarak gözüyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
En güncel sürücü;
Sürücüleri denetleyebileceğiniz site;
Yardımınız için teşekkür ederim. Ancak ben standart 472.12 versiyona sahibim. Bunun farkı nedir acaba ? Performans ve uyumluluk sorunu yaşar mıyım ?
Windows Driver Type Standart yerine DHC seçmelisin. O zaman en son sürüm çıkar söylemeyi unuttum kusura bakma.
Teşekkür ederim. Ancak ben 472.12 Standart versiyona sahibim. Daha önce hiç DHC versiyon olanını yüklemedim cihazıma. Herhangi bir performans ve uyumluluk sorunu yaşar mıyım ?
 
Teşekkür ederim. Ancak ben 472.12 Standart versiyona sahibim. Daha önce hiç DHC versiyon olanını yüklemedim cihazıma. Herhangi bir performans ve uyumluluk sorunu yaşar mıyım?

Hocam bu konuda kesin bir şey söyleyemem ben 930MX kullanıyorum ve her zaman bu siteden en güncel sürümü indirip yüklüyorum. Şu ana kadar uyumluluk ve performans sorun yaşamadım. Bazı kullanıcılar yaşadıklarını söylüyordu. Siz de isterseniz bu sürümü deneyin. Eğer performans sorunu yaşarsanız DDU ile bu sürücüyü silip yerine tekrar standart 472.12'yi belirttiğim siteden indirip temiz kurulum yapabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı